Muslera aynı hatayı 2013 yılında da yapmış

Muslera aynı hatayı 2013 yılında da yapmış​.
Muslera aynı hatayı 2013 yılında da yapmış​.

Uruguay'ın Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fransa'ya 2-0 mağlup olarak elendiği mücadelede Fernando Muslera'nın ikinci golde yaptığı hata karşılaşmaya damga vurdu. Galatasaraylı file bekçisi belki de milli takımını yarı finalden etti. Tecrübeli kalecinin aynı hatayı 2013 yılında da yaptığı ortaya çıktı.

2018 Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Uruguay ile Fransa karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-0 Fransa'nın üstünlüğü ile sona erdi. Alınan bu sonucun ardından Uruguay Dünya Kupası'ndan elendi. Müsabakaya damga vuran an ise, yakından tanıdığımız Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'nın yaptığı hataydı. Tecrübeli kalecinin aynı hatayı 2013 yılında yine yaptığı ortaya çıktı.

Müsabakanın ikinci yarısında Uruguay'ın beraberliği yakalamaya çalıştığı dakikalarda Fransa'nın hızlı gelişen atağında şut imkanı bulan Griezmann, Muslera'nın da yaptığı büyük hata sonucunda golle buluştu ve farkı ikiye çıkardı.

Griezmann'ın şutunda topun döneceğini hesaba katmayan ve kendi soluna doğru hamle yapıp kalesinde golü gören Muslera, aynı golü 2013 yılında da Fabregas'tan yemişti.

  • Uruguaylı file bekçisinin Fabregas'tan yediği golün bir benzerini Griezmann'dan yemesi sonrasında "Muslera'nın cepheden gelen sert şutlarda zaafının olduğunun ortaya çıktığı" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

📸 Bakarken ardından gitme kal diyemedim...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()