Muslera, soyunma odasındaki diyaloğu açıkladı

Fatih Terim yedek kulübesi ile karşılaşmanın gidişatı hakkında istişare ediyor...
Fatih Terim yedek kulübesi ile karşılaşmanın gidişatı hakkında istişare ediyor...

Bursaspor berabere kalınan karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Galatasaray Kaptanı Muslera, soyunma odasında Fatih Terim ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 9. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken, ev sahibi ekip zirve yarışında kan kaybı yaşadı.

Müsabaka sonrasında yayıncı kuruluşa röportaj veren Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera ise soyunma odasında karşılaşmayı değerlendirdiklerini dile getirirken, Fatih Terim ile aralarında geçen diyaloğu canlı yayında açıkladı.

Uruguaylı file bekçisi, takım arkadaşlarına uyarılarda bulunuyor...
Uruguaylı file bekçisi, takım arkadaşlarına uyarılarda bulunuyor...

İşte, Fernando Muslera'nın maç sonu açıklamaları;

  • "Erken sakatlıklar mutlaka oyunumuzu etkiledi diyebiliriz. Hocamız 'Bunca yıldır futbolun içindeyim, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum' dedi. Milli takıma giden birçok arkadaşımız vardı. Bursaspor'a net şans vermeyen Galatasaray izledik. Penaltı haricinde yoktu. Ne olursa olsun 1 puan 1 puandır. 1 puan sizi sezon sonunda şampiyon yapabiliyor. 1 puan için kötü değil diyebiliriz."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦁 Galatasaray öldü öldü dirildi...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()