Muslera'dan Dünya Kupası'na mal olan inanılmaz hata!

​Muslera'dan Dünya Kupası'na mal olan inanılmaz hata!
​Muslera'dan Dünya Kupası'na mal olan inanılmaz hata!

Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fransa ile karşılaşan Uruguay, Muslera'nın yaptığı inanılmaz hata ile 2-0 geriye düşerek maçı çevirme şansını da yitirdi. Karşılaşma Fransa'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı ve Avrupa temsilcisi çeyrek finale çıktı.

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'nın forma giydiği Uruguay, Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fransa ile karşı karşıya geldi. Uruguay 2-0 mağlup olurken Muslera'nın yediği 2. golde yaptığı inanılmaz hata, takımını tamamen demoralize etti ve karşılaşma 2-0 tamamlandı. Bu sonuçla beraber Fransa yarı finale yükselen ilk takım oldu.

Müsabakanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Güney Amerika temsilcisi, ikinci yarıya daha hareketli başladı. Uruguay'ın beraberlik sayısını aradığı dakikalarda gelişen Fransa atağında Muslera kaleye gelen bir topta beklenmedik bir hata yaptı.

Tecrübeli eldiven, mücadelenin 61. dakikasında Griezmann'ın ceza sahası dışından çektiği şutta, üzerine gelen topu tutamadı ve meşin yuvarlağı kalesinde gördü. Fransa, Muslera'nın yediği bu hatalı golle Uruguay karşısında 2-0 öne geçti.

  • İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Fransa adını yarı finale yazdırdı. Uruguay ise organizasyona çeyrek final aşamasında veda etti.

📸 Bakarken ardından gitme kal diyemedim...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()