Muslera'dan taraftarı hayrete düşüren istatistik

Galatasaray takımı seremonide bu şekilde görüntüleniyor...
Galatasaray takımı seremonide bu şekilde görüntüleniyor...

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'da Muslera son haftalarda performansında yaşadığı düşüşle hayal kırıklığına uğrattı. Takıma katıldığı ilk günden bu yana yaptığı kurtarışlarla yaşanılan şampiyonluklarda en büyük pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Uruguaylı kaleci, bu sezon özellikle son haftalarda kalesine gelen topları çıkarmakta zorlanıyor...

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 16. hafta mücadelesinde zirve yarışındaki iki dev ekip, Başakşehir ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya oldukça istekli ve baskılı başlayan sarı kırmızılar, ev sahibi ekibin ilk golü atmasına engel olamazken Muslera'nın gol esnasındaki görüntüsü taraftarın dikkatini çekti.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maçın ilk dakikalarına baskılı bir şekilde başlayan konuk ekip Galatasaray, Başakşehir'in o ana kadar nadir geliştirdiği ataklardan birinde gole engel olamadı. Gol pozisyonu esnasında ortaya çıkan görüntü, Galatasaray taraftarı arasında tartışmaya neden oldu.

Muslera, savunmadaki arkadaşlarına uyarılarda bulunuyor...
Muslera, savunmadaki arkadaşlarına uyarılarda bulunuyor...

VAZGEÇİLMEZDİ ŞİMDİ İSTENMEYEN ADAM OLDU

Sarı kırmızılı formayı sırtına geçirdiği ilk günden bu yana yaptığı kurtarışlarla ve ekstra olarak kazandırdığı puanlarla Galatasaray taraftarının gönlünde taht kuran tecrübeli kaleci, son haftalarda ortaya koyduğu performansla taraftarı hayrete düşürdü.

Sarı kırmızılıların tüm kulvarlarda kalesine gelen son 11 topun 6'sında Muslera'nın kalesini kapatamadığı ortaya çıktı.

  • Sarı kırmızılı taraftarların birçoğu yaptıkları yorumlarda yenilginin faturasını Muslera'ya çıkarırken, bazıları ise sorunun takımda olduğunu savundu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

✋ Başakşehir, Aslan'a müsaade vermedi..!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()