Mustafa Cengiz'den Rıza Kocaoğlu açıklaması

Mustafa Cengiz
Mustafa Cengiz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, şampiyonluk röportajını bölen ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu hakkında konuştu. Cengiz, Kocaoğlu'nun kötü bir niyeti olmadığını belirtti ve duyarlı davranan sarı kırmızılı taraftarlara teşekkür etti.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, şampiyonluğun ilan edildiği Göztepe maçının ardından verdiği röportajda araya giren Rıza Kocaoğlu hakkında ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu ile o anlarda aralarında yaşana diyaloğu anlatan Cengiz, ortada kötü bir niyet olduğunu düşünmediğini belirtti. Mustafa Cengiz ayrıca, taraftarın Rıza Kocaoğlu’na tepki göstermesini de yorumladı. Cengiz, taraftarlara teşekkür ederek başkanlık makamına gösterdikleri saygıdan dolayı onur duyduğunu belirtti.

Mustafa Cengiz’in Rıza Kocaoğlu olayı hakkında söylediklerinin tamamı şu şekilde;

Arkadaşla devre arasında tanışmıştık, kötü niyetle yaptığına inanmıyorum. O maçın andrenalin ve çoşkusuyla yaptığına inanıyorum. Bir kelimeyi de öğrenmiş oldum. Trolleme diye bir şey öğrendim. 'Trolleme nedir?' dedim. Bir yaşıma daha bastım böylece. Rıza kardeşimizde heyecanlı herhangi bir şey olmadı. Herhangi bir kaba küfür hakaret taşımadı. Fakat ben burada taraftarın duyarlılığına çok teşekkür ediyorum. Başkanlık makamına duydukları saygı için, onur duydum. Ben sevgili taraftarımdan şunu rica ediyorum, Rıza beyi mazur görsünler, bir şey yapmadı