Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı

Mustafa Denizli yedek kulübesinde oyuncularını izliyor.
Mustafa Denizli yedek kulübesinde oyuncularını izliyor.

Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, Trabzonspor maçının devre arasında geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırıldı ve ikinci yarıda takımının başında olamayacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor maçının devre arasında yaşadığı rahatsızlıkla futbolseverleri korkuttu.

Soyunma odasında tansiyonu düşen deneyimli teknik adam, özel araçla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Müşahede altında tutulan tecrübeli çalıştırıcının durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikenin söz konusu olmadığı belirtildi.

  • Trabzonspor karşısında ikinci yarıda takımının başında yer alamayan Mustafa Denizli bu görevi yardımcısına devretti. Denizli'nin yokluğunda ikinci yarıda Sarp Yiğit takımın başında görev aldı.

Rahatsızlığıyla ilgili TRT Spor'a konuşan Mustafa Denizli, ciddi bir rahatsızlığı olmadığını ve yedikleri ikinci golden sonra yalnızca tansiyonun yükseldiğini söyledi.

  • Yediğimiz ikinci golden sonra ufak bir sinirlenme oldu. Doktorumuz tansiyonuma bakmak istedi..Biraz yüksek çıktı, o kadar. Gayet iyiyim.