Mustafa Muhammed geri dönebilir

Mustafa Muhammed
Mustafa Muhammed

Galatasaray'da Mustafa Muhammed, Altay maçında kendisine verilen şansı yine kullanamadı. Muhammed'in eski kulübü Zamalek, kiralık oynayan golcü futbolcuyu geri almak için daha iyi şartlar önerdi.

Galatasaray'da Mustafa Muhammed'in form grafiğinde belirgin düşüş gözlemleniyor.

Altay maçına ilk 11'de başlayan Mısırlı forvet etkisiz kalırken, Halil Dervişoğlu ve oyuna sonradan giren Diagne ise golleri ile dikkat çekti.

Mustafa Muhammed'in formu güven vermiyor
Mustafa Muhammed'in formu güven vermiyor

Geçtiğimiz sezondan farklı bir oyuna imza atan Mısırlı yıldız Mustafa Muhammed'in aralık ayında bitecek opsiyonu sonrası yönetimin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Mısırlı golcünün bonservisi hakkında, "Mustafa Muhammed ile ilgili sosyal medyada yazılıp çizilenlere bakmayın. Bir mektupla bonservisini alabiliriz. Biraz daha vaktimiz var. Aralık sonuna kadar opsiyonumuz var, bir mektuba bakar" açıklamasını yapmıştı.

Başkan Elmas'ın bu laflarına karşın Zamalek başkanı olarak basın toplantısı düzenleyen Mortada Mansour, Mustafa'nın bedelinin çok altında gönderildiğini söyledi. Başkan Mansour, Mustafa'nın Galatasaray'dan ayrılmasını istiyor.

Muhammed'in eski kulübü Zamalek, Galatasaray'da kiralık oynayan golcü futbolcuyu geri almak için daha iyi şartlar önerdi.

İddialar doğrulandı

Zamalek yönetiminin kısa süre önce Galatasaray'la iletişime geçip Muhammed'in konusundaki kararları sorduğu bilgisi paylaşıldı. Galatasaray'ın ise Muhammed konusunda henüz net karar vermediği ve satın alma opsiyonunun devreye giremeyebileceği iddia edildi.