Mustafa Muhammed'den itiraf: "Fenerbahçe beni istedi"

Mustafa Muhammed, Emre Belözoğlu ile görüştüğünü açıkladı.
Mustafa Muhammed, Emre Belözoğlu ile görüştüğünü açıkladı.

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed, kendisine sarı kırmızılı ekipten önce Fenerbahçe'nin talip olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Mısır ekibi Zamalek'ten transfer ettiği Mustafa Muhammed, Fotomaç'a konuştu.

Galatasaray'a gelmeden önce Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu belirten Muhammed, "Galatasaray'a transferimden 8 ay kadar önce Fenerbahçe Sportif Direktörü Belözoğlu beni aramıştı. O zaman Zamalek beni bırakmak istemedi. Afrika Kupası da vardı. Gelişme olmadı. Emre Belözoğlu ile Galatasaray'a geldikten sonra hiç görüşmedim." dedi.

Bordeaux transferi neden olmadı?

Bu sezonun başında Fransa ekibi Bordeaux ile anlaşan, hatta imza atmak için Fransa'ya kadar giden Mustafa Muhammed, transferin neden gerçekleşmediğini açıkladı:

  • "Ayrılmayı şans bulamadığım için istemiştim. Her zaman oymak istiyorum. Yedekte kalmayı sevmiyorum. Başka yer ve yeni bir başlangıç için tercih ettim ancak kısmet olmadı. Sorun benden değil kulüpler arası sıkıntıdan kaynaklandı. Üzüldüm ama dönünce unuttum."

Geçen sezonu unutamıyor

Mustafa Muhammed, geçen sezon Beşiktaş'a kaybettikleri şampiyonluğu unutamadığını söyledi. İstemeden de olsa taraftarları üzdüklerini belirten Mısırlı golcü, "Öyle bir sezon geçirdik ki, elimizden geleni yaptık diyemiyorum. Bize güvenenleri çok üzdük, çok üzüldük. İyi işler yapamadık. Galatasaray taraftarına şampiyonluk yaşatmak isterdik. Geçen sezon Yeni Malatyaspor maçında attığım gollerle şampiyonluk gelmesini çok isterdim. Bir golle kaçan şampiyonluk nasıl üzmez? O kaçan şampiyonluğu unutmuyorum." ifadelerini kullandı.

  • Galatasaray formasıyla bu sezon 38 maça çıkan Mustafa Muhammed, 7 gol - 5 asistlik performans sergiledi.