Mustafa Pektemek sosyal medyada alay konusu oldu

Mustafa Pektemek, İzmir deplasmanında alınan mağlubiyete isyan ediyor...
Mustafa Pektemek, İzmir deplasmanında alınan mağlubiyete isyan ediyor...

Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'ye konuk olan Beşiktaş'ta karşılaşmaya ikinci yarı dahil olan Mustafa Pektemek'in maçın hakemi Fırat Aydınus ile arasında geçen diyalog sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 9. hafta mücadelesinde Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İzmir Bornova Stadı'nda oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf 2-0'lık skorla sarı kırmızılılar olurken, maçın ikinci yarısında ilginç bir diyalog yaşandı.

Siyah beyazlı takımda oyuna ikinci yarıda dahil olan Mustafa Pektemek, Göztepe kalecisi Beto'nun sakatlık yaşadığı pozisyonda mücadelenin hakemi Fırat Aydınus'tan tecrübeli eldivenin tedavisine dışarıda devam edilmesini istedi.

Görüntü: beIN SPORTS / Mustafa Pektemek, Göztepe kalecisi Beto'nun tedavisini saha dışında sürdürmesini istiyor...
Görüntü: beIN SPORTS / Mustafa Pektemek, Göztepe kalecisi Beto'nun tedavisini saha dışında sürdürmesini istiyor...

"YA MUSTAFA ADAM KALECİ"

Aydınus bunun üzerine "Ya Mustafa adam kaleci" diyerek Mustafa Pektemek'e kuralı hatırlattı. Pektemek'in kaleci kuralını unutması sosyal medyada ilginç yorumların yapılmasına neden oldu.

Mustafa Pektemek'in kariyer geçmisi:
Mustafa Pektemek 11 Ağustos 1988 tarihinde Sakarya'nın Akyazı ilçesinde dünyaya geldi. 

  
Futbola 1999 senesinde Topağaçspor altyapısında başlayan Pektemek, 2005 senesinde ise Sakaryaspor altyapısına geçti.

  
İlk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Sakaryaspor ile imzaladı. 2006-08 yıllarını burada geçiren genç forvet, görev aldığı 33 maçta 4 gol ile takımına destek verdi. 

  
2008 senesinde Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Burada 3 sezon geçiren Pektemek, ayrıca bu dönemde Türkiye U-21 takımında oynamaya başladı. 

  
Gençlerbirliği forması ile 67 maçta forma şansı bulan milli futbolcu, 24 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

  
2011 senesinde Süper Lig'in köklü kulübü Beşiktaş'a transfer oldu. Bundan bir sene sonra da Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrıldı.

  
Mustafa Pektemek, 2017 senesinde Başakşehir'e kiralandı.
Mustafa Pektemek'in kariyer geçmisi: Mustafa Pektemek 11 Ağustos 1988 tarihinde Sakarya'nın Akyazı ilçesinde dünyaya geldi. Futbola 1999 senesinde Topağaçspor altyapısında başlayan Pektemek, 2005 senesinde ise Sakaryaspor altyapısına geçti. İlk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Sakaryaspor ile imzaladı. 2006-08 yıllarını burada geçiren genç forvet, görev aldığı 33 maçta 4 gol ile takımına destek verdi. 2008 senesinde Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Burada 3 sezon geçiren Pektemek, ayrıca bu dönemde Türkiye U-21 takımında oynamaya başladı. Gençlerbirliği forması ile 67 maçta forma şansı bulan milli futbolcu, 24 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. 2011 senesinde Süper Lig'in köklü kulübü Beşiktaş'a transfer oldu. Bundan bir sene sonra da Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrıldı. Mustafa Pektemek, 2017 senesinde Başakşehir'e kiralandı.