Mustafa Pektemek'ten müthiş 'Zlatan' golü

Mustafa Pektemek, Şenol Güneş döneminde ilk 11'de ilk kez şans bulduğu karşılaşmada golle buluşmayı başardı.
Mustafa Pektemek, Şenol Güneş döneminde ilk 11'de ilk kez şans bulduğu karşılaşmada golle buluşmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Rizespor’u konuk eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk 11’de Mustafa Pektemek’i sahaya sürdü. Pektemek, Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından ilk kez bir lig maçında ilk 11’de sahaya çıkarken, karşılaşmanın hemen başında Quaresma'nın asistinde müthiş bir golün altına imza attı. 30 yaşındaki futbolcunun attığı gol, sosyal medyada Zlatan Ibrahimovic'in gollerine benzetildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Rizespor karşısında Mustafa Pektemek’e şans verdi. 30 yaşındaki futbolcu, Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından ilk kez Beşiktaş formasıyla bir lig maçında sahaya ilk 11’de çıktı. Güneş’in göreve geldiği 2015-2016 sezonunda yalnızca 4 lig karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olan Pektemek, ligde toplam 31 dakika süre almıştı.

Çaykur Rizespor karşısında diziliş açısından değişikliğe giden tecrübeli teknik adam, iki forvetle oyuna başlarken uzun süredir yedek kulübesinde bekleyen Mustafa Pektemek'e şans verdi.

30 yaşındaki oyuncu Atiba ile birlikte gol sevinci yaşıyor...
30 yaşındaki oyuncu Atiba ile birlikte gol sevinci yaşıyor...

Müsabakanın hemen başında sağ kanattan Quaresma ile gelen Beşiktaş'ta Pektemek, ilk topla buluşmasında hocasının yüzü kara çıkartmadı ve müthiş bir gole imza attı.


Pektemek'in gol vuruşu
Pektemek'in gol vuruşu


Tecrübeli oyuncunun yaptığı gol vuruşu, tarz itibarıyla sosyal medyada Zlatan Ibrahimovic'e benzetildi.

EN SON BILIC ZAMANINDA 11'DEYDİ
2017-2018 sezonunda genellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında forma giyen Mustafa Pektemek, ligde 8 maçta oyuna sonradan dahil olup 123 dakika sahada kaldı. Pektemek bu süreçte 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Ligde 8 maçta oyuna sonradan dahil olan Mustafa Pektemek, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında ise 2 kez ilk 11’de şans buldu. Deplasmanda oynanan Leipzig mücadelesinde 69 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, iç sahada oynanan Bayern Münih karşılaşmasında da 90 dakika oynadı. Beşiktaş formasıyla son olarak 2014-2015 sezonunda Slaven Bilic döneminde ligin son haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkan Mustafa Pektemek, bu tarihten sonra ilk kez bir lig maçında 11’de yeşil sahaya çıktı.
EN SON BILIC ZAMANINDA 11'DEYDİ 2017-2018 sezonunda genellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında forma giyen Mustafa Pektemek, ligde 8 maçta oyuna sonradan dahil olup 123 dakika sahada kaldı. Pektemek bu süreçte 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Ligde 8 maçta oyuna sonradan dahil olan Mustafa Pektemek, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında ise 2 kez ilk 11’de şans buldu. Deplasmanda oynanan Leipzig mücadelesinde 69 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, iç sahada oynanan Bayern Münih karşılaşmasında da 90 dakika oynadı. Beşiktaş formasıyla son olarak 2014-2015 sezonunda Slaven Bilic döneminde ligin son haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkan Mustafa Pektemek, bu tarihten sonra ilk kez bir lig maçında 11’de yeşil sahaya çıktı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 Mustafa Pektemek'ten müthiş 'Zlatan' dokunuşu...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()