Nantes'tan Mustafa Muhammed kararı: Opsiyonu...

Mostafa Muhammed
Mostafa Muhammed

Galatasaray'ın sezon başında Fransa ekibi Nantes'a kiraladığı Mustafa Mohammed'den haber var. Fransız ekibinin, Mısırlı futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray, 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed'in bonservisini geçen yaz yaklaşık 4 milyon euroya satın almış ve ardından Fransa ekibi Nantes'a kiralamıştı. Satın alma opsiyonu 5 milyon 750 bin euro olan Mısırlı golcünün Fransa'da kalıp kalmayacağı belli oldu.

Mostafa Mohamed
Mostafa Mohamed

Yerini şimdiden doldurdular

Fransa basınının iddiasına göre, 25 yaşındaki golcünün satın alma opsiyonu kullanılmayacak. Hatta Nantes, yıldız golcünün yerini şimdiden doldurdu. Sarı yeşilliler, Nice'in forveti Andy Delort'un transferini 5 milyon euroya bitirdi.

Andy Delort
Andy Delort

Bu gelişmeden sonra Mustafa Muhammed'in Nantes'ta kalması iyice zora girdi. Fransız ekibi, Muhammed'in bonservisini almazsa Mısırlı futbolcu sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek. Bu da sarı kırmızılı ekibin kadro ve maliyet planlamasını etkileyecek.

Mustafa Muhammed'in böyle bir durumda yeniden kiralanması ya da satılması düşünülüyor.

  • Nantes formasıyla bu sezon 39 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 8 gol - 5 asistlik performans sergiledi.