Napoli Umut Meraş'ı istiyor

Umut Meraş
Umut Meraş

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Umut Meraş'a Napoli talip oldu. 25 Yaşındaki sol bekin menajeri Kemal Can Tekin, Umut Meraş için dünya devinin kendisiyle temas kurduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın sezon başında Le Havre'den 1.5 milyon Euro'ya renklerine kattığı Umut Meraş'a talip çıktı.

Umut Meraş'ın menajeri Kemal Can Tekin, "Napoli benimle temasa geçti. Resmi teklifin gelmesini bekliyoruz. Umut'un istatistikleri çok iyi ve Avrupa'nın en iyi takımlarında oynamaya hazır. Ancak ilk hedefi takımında başarılı bir sezon geçirmek. Beşiktaş'ı çok seviyor" ifadelerini kullandı.

Umut Meraş yolcu
Umut Meraş yolcu

"Beşiktaş Umut için en doğru seçimdi"

Umut Meraş'ın Le Havre'de oynadığı dönemden beri Avrupa'nın birçok kulübü tarafından izlendiğini belirten Kemal Can Tekin, "Birçok kulüp bizimle iletişime geçti ancak proje, yönetimin ve teknik direktörün ilgisi nedeniyle Umut Beşiktaş'ı seçti. Umut'u çok fazla istediler ve transfer gerçekleşti. Şu an Beşiktaş, Umut için en doğru seçim" diye konuştu.

Konuyla ilgili İtalya'dan llpallonegonurati.com sitesine açıklamalarda bulunan Tekin, milli futbolcunun Beşiktaş'ta sevildiğini belirterek, "Umut iyi durumda ve Türkiye'nin son şampiyonunda forma giyiyor. Beşiktaş taraftarını seviyor ve taraftarın sevgisi, onu daha fazlasını vermesi için kamçılıyor. Performans olarak iyi noktada. Çok çalışıyor, izin gününde daha çalışıyor" dedi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 13 maça çıkan Umut Meraş, 1 asist yaptı.