NBA'de şok kavga! Maç sırasında birbirlerine girdiler

NBA'de kavga
NBA'de kavga

NBA'de Miami Heat ile Golden State Warriors arasında oynanan maç sırasında Miami Heat bench'inde mola sırasında takımın yıldızı Jimmy Butler ile Heat koçu Eric Spoelstra ve yardımcısı Udonis Haslem arasında gerginlik yaşandı.

NBA'de gece oynanan Miami Heat - Golden State Warriors maçında Heat bench'inde gerginlik yaşandı. Gerginlik maç sonundaki açıklamalarda da devam etti.

Golden State Warriors, üçüncü çeyreğe 19-0'lık seriyle başlayınca Miami Heat koçu Eric Spoelstra mola aldı. Kenarda takımına direktifler verirken takımın yıldızı Jimmy Butler ile Heat'in eski basketbolcusu ve Spoelstra'nın ekibinin üyesi Udonis Haslem arasında atışmalar başladı. Sözlü tartışmaya Eric Spoelstra da dahil olunca mola bir anda dağıldı. Taraflar ayağa kalkıp birbirlerinin üzerine yürümeye çalışırken diğerleri araya girdi.

Maçta süre almayan milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven de fiziki bir müdahale olmaması için tarafların arasına girdi.

Maç sonrası sert açıklamalar

Golden State Warriors'a 118-104 yenilen ve son 7 maçının 4'ünü kaybeden Doğu Konferansı Miami Heat mücadelenin bitiminden 30 dakika sonra soyunma odasından çıktı. Bu süre, normalin yaklaşık 3 katı.

Soyunma odasındaki takım toplantısının ardından basının karşısına çıkan Koç Spoelstra; Yaşananlardan anlayacağınız gibi çok hırslı ve yarışmacı bir bir takımız. Kim olursa olsun birbirimizin k.çını tekmeleyebiliriz. İki maçtır istediğimiz seviyede değiliz ve bu konuda hepimizin yapması gereken şeyler var." diye konuştu.

Bu olayın benzerinin bir daha yaşanmayacağını söyleyen Spoelstra; "Şu anda konferans lideriyiz ve çok daha büyük hedeflerimiz var. Gerginliğin içinde bulunmak beni mutlu etmiyor ama hırsı ve tutkuyu görmekten dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim. Takım kimliği böyle zamanlarda hep ortaya çıkmıştır, yine çıkacaktır. Sonuç olarak o moladan sonra rakibin 19-0'lık serisini kırdık." dedi.

Jimmy Butler ise Udonis Haslem'ın kendisine onun döneminde iyi bir oyuncu olamayacağını söylediğini, cevap olarak ise hepsinin Dwyane Wade sayesinde olduğu cevabını verdiğini ifade etti.