Okan Buruk'tan Ndombele kararı

Ndombele
Ndombele

Galatasaray'a geldiği günden bu yana hem performansı hem de kilolarıyla tartışma konusu olan Tanguy Ndombele'nin milli arayı iyi değerlendirdiği ve antrenmanlarda istekli görüntüsü ile dikkat çektiği belirtildi. Ndombele ile özel bir görüşme yapan Okan Buruk'un da sözleriyle futbolcusunu motive ettiği yazıldı.

Galatasaray'a geçtiğimiz yaz transfer olan ancak sarı kırmızılı takıma şu ana kadar fayda sağlayamayan Tanguy Ndombele'nin milli maç arasını iyi değerlendirdiği ileri sürüldü.

Formayı istiyor

Çıkan habere göre; Ndombele'nin antrenmanlarda son derece istekli bir görüntü çizdiği ve her geçen gün performansının arttığı bildirildi. Fransız oyuncu, sarı kırmızılı takıma geldiği günden bu yana futbolundan çok fazla kiloları ile gündeme geliyordu. Geride kalan haftalarda büyük hayal kırıklığı yaratan ve katkı veremeyen yıldız futbolcunun opsiyonunun kullanılmaması ve devre arasında yolların ayrılması bekleniyordu.

26 yaşındaki oyuncu için verilen milli ara ilaç gibi geldi. Florya’daki çalışmalarda bir hayli çalışkan olduğu belirtilen Ndombele için doğru zamanı bekleyen Teknik Direktör Okan Buruk’un, oyuncusuna zorlu periyotta şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.

"Zamanın geldi"

Özellikle orta alanda Ndombele’nin hazır durumuna gelmesiyle beraber işlerinin rahatlayacağını düşünen Buruk’un futbolcusuyla özel bir toplantı yaptığı da belirtildi. Sarı kırmızılı teknik adamın "Oynaman için en doğru zamanı bekledik. Özel bir oyuncusun ve senden büyük beklentilerimiz var. Artık kendini gösterme zamanın geldi" dediği öğrenildi.