Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli

Bir zamanlar futbol sahalarında rakiplerinin korkulu rüyası olan Adriano, şimdilerde bir çete mensubu…

Bir dönem oynadığı futbolla fırtına gibi esen Adriano Leite Ribeiro'nun son yıllardaki çöküşü devam ediyor. 2001'de Flamengo'dan Inter'e 7 milyon Euro'ya transfer olan ünlü futbolcunun, şimdilerde Brezilya'da bir çeteye üye olduğu ileri sürüldü.



Futbola Flamengo’da başladı
17 Şubat 1982'de Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde dünyaya gelen Adriano Leite Ribeiro, futbola Flamengo altyapısında başladı.
Futbola Flamengo’da başladı 17 Şubat 1982'de Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde dünyaya gelen Adriano Leite Ribeiro, futbola Flamengo altyapısında başladı.
46 maç 12 gol
1997-1999 yılları arasında Flamengo altyapısında oynayan golcü, 2000'de A takıma yükseldi. Bir sezon A takımda forma giyen sambacı çıktığı 46 maçta 12 gol attı.
46 maç 12 gol 1997-1999 yılları arasında Flamengo altyapısında oynayan golcü, 2000'de A takıma yükseldi. Bir sezon A takımda forma giyen sambacı çıktığı 46 maçta 12 gol attı.
İtalya serüveni başladı
Brezilyalı futbolcunun Flamengo'da ortaya koyduğu performans kısa sürede dikkat çekti. İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter, Brezilyalı futbolcuyu 2001'de 7 milyon Euro bonservis ödeyerek renklerine bağladı.
İtalya serüveni başladı Brezilyalı futbolcunun Flamengo'da ortaya koyduğu performans kısa sürede dikkat çekti. İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter, Brezilyalı futbolcuyu 2001'de 7 milyon Euro bonservis ödeyerek renklerine bağladı.
Rakiplerin korkulu rüyası
Başka kulüplere kiralık olarak gidip gelse de Adriano, Interli taraftarlar için ayrı bir öneme sahiptir. Inter formasıyla çıktığı 177 maçta 74 kez fileleri sarsan sambacı, İtalya'da oynadığı dönemde rakip takımların korkulu rüyası olmuştu.
Rakiplerin korkulu rüyası Başka kulüplere kiralık olarak gidip gelse de Adriano, Interli taraftarlar için ayrı bir öneme sahiptir. Inter formasıyla çıktığı 177 maçta 74 kez fileleri sarsan sambacı, İtalya'da oynadığı dönemde rakip takımların korkulu rüyası olmuştu.
Başka kulüplere kiralandı
Adriano; Fiorentina, Parma ve Sao Paulo'da da kiralık olarak forma giydi.
Başka kulüplere kiralandı Adriano; Fiorentina, Parma ve Sao Paulo'da da kiralık olarak forma giydi.
Yuvasına döndü
Özel hayatındaki çalkantılar, alkol ve kilo problemlerinin üst seviyelere çıkmasının ardından Inter, Adriano ile yollarını ayırdı. Sambacı, 6 Temmuz 2009'da futbola başladığı Flamengo'ya bonservis bedelsiz olarak transfer oldu.
Yuvasına döndü Özel hayatındaki çalkantılar, alkol ve kilo problemlerinin üst seviyelere çıkmasının ardından Inter, Adriano ile yollarını ayırdı. Sambacı, 6 Temmuz 2009'da futbola başladığı Flamengo'ya bonservis bedelsiz olarak transfer oldu.
Roma'ya transfer oldu
1 Temmuz 2010'da ise Adriano için yeniden İtalya defteri açıldı. Adriano, bonservis bedeli olmadan Roma'ya imza attı. Roma'da yalnızca sekiz maça çıkan Adriano 25 Mart 2011'de bir başka Brezilya kulübü Corinthians'a imza attı.
Roma'ya transfer oldu 1 Temmuz 2010'da ise Adriano için yeniden İtalya defteri açıldı. Adriano, bonservis bedeli olmadan Roma'ya imza attı. Roma'da yalnızca sekiz maça çıkan Adriano 25 Mart 2011'de bir başka Brezilya kulübü Corinthians'a imza attı.
Flamengo sahip çıktı
12 Mart 2012'de kulüpsüz kalan Adriano, 21 Ağustos 2012'de bir kez daha Flamengo'ya transfer oldu.
Flamengo sahip çıktı 12 Mart 2012'de kulüpsüz kalan Adriano, 21 Ağustos 2012'de bir kez daha Flamengo'ya transfer oldu.
Kulüp bulamadı
6 Kasım 2012'de Flamengo'dan ayrılan Adriano kulüp bulamadığı için bir süre futboldan uzak kaldı. Adriano 6 Ocak 2014'te Atlético-PR ile anlaştı. Kulübünün formasını yalnızca üç maçta giyen Adriano 1 kez de fileleri havalandırdı.
Kulüp bulamadı 6 Kasım 2012'de Flamengo'dan ayrılan Adriano kulüp bulamadığı için bir süre futboldan uzak kaldı. Adriano 6 Ocak 2014'te Atlético-PR ile anlaştı. Kulübünün formasını yalnızca üç maçta giyen Adriano 1 kez de fileleri havalandırdı.
İntihar endişesi
Futbolcu uzun süre kulüpsüz kaldığı 2013 yılında psikolojik tedavi gördü. Eski günlerine dönmek isteyen ancak alkol ve kilo problemini çözemeyen Adriano'nun o dönemde yakın çevresine intihar edeceğini söylediği biliniyor. İntihar haberlerinin ardından Adriano'nun yakın arkadaşı Gilmar Rinaldi "Babası öldükten sonra çok değişti, toparlanamadı. Birçok problemi zaten vardı. Ancak bunlara bir de alkol ve gece hayatı eklendi. İntihara meyil eder mi bilmiyorum ama onun için endişeleniyorum" ifadelerini kullanmıştı.
İntihar endişesi Futbolcu uzun süre kulüpsüz kaldığı 2013 yılında psikolojik tedavi gördü. Eski günlerine dönmek isteyen ancak alkol ve kilo problemini çözemeyen Adriano'nun o dönemde yakın çevresine intihar edeceğini söylediği biliniyor. İntihar haberlerinin ardından Adriano'nun yakın arkadaşı Gilmar Rinaldi "Babası öldükten sonra çok değişti, toparlanamadı. Birçok problemi zaten vardı. Ancak bunlara bir de alkol ve gece hayatı eklendi. İntihara meyil eder mi bilmiyorum ama onun için endişeleniyorum" ifadelerini kullanmıştı.
ABD’nin yolunu tuttu
11 Nisan 2014'te Atlético-PR'den ayrılan sambacı 10 Mart 2016'da Miami United ile anlaştı.
ABD’nin yolunu tuttu 11 Nisan 2014'te Atlético-PR'den ayrılan sambacı 10 Mart 2016'da Miami United ile anlaştı.
İki aylık sözleşme
Bu sözleşme ise son derece kısa sürdü. Adriano, Amerika 4. Futbol Ligi'nde mücadele eden kulübüyle olan sözleşmesini 28 Mayıs 2016'da sonlandırdı.
İki aylık sözleşme Bu sözleşme ise son derece kısa sürdü. Adriano, Amerika 4. Futbol Ligi'nde mücadele eden kulübüyle olan sözleşmesini 28 Mayıs 2016'da sonlandırdı.
Tehlikeli arkadaşlıklar
Futboldan uzaklaşan, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle birçok arkadaşıyla görüşmeyen Adriano, Brezilya'nın en tehlikeli mahallerinden birinde yaşamaya başladı.
Tehlikeli arkadaşlıklar Futboldan uzaklaşan, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle birçok arkadaşıyla görüşmeyen Adriano, Brezilya'nın en tehlikeli mahallerinden birinde yaşamaya başladı.
Çok değişti
Adriano'nun bu mahallede bir çeteye üye olduğu öne sürüldü. Eski futbolcunun silahla çektirdiği fotoğraflar da sosyal medyada yayılmaya başladı.
Çok değişti Adriano'nun bu mahallede bir çeteye üye olduğu öne sürüldü. Eski futbolcunun silahla çektirdiği fotoğraflar da sosyal medyada yayılmaya başladı.