Negrede ile yollar ayrıldı!

Alvaro Negredo
Alvaro Negredo

Beşiktaş'ta son günleri meşgul eden Alvaro Negredo bilmecesi çözüldü. Suudi Arabistan ekibi Al Nasr'a imza atmak için dün Dubai'ye giden İspanyol golcünün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yüksek maliyeti sebebiyle elden çıkarmak istediği ve Suudi Arabistan ekiplerinde Al Nasr ile anlaşmaya yakın olan Alvaro Negredo ile yollarını ayırdı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS’un servis ettiği habere göre; siyah beyazlı ekip, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İspanyol golcünün mukavelesini karşılıklı olarak feshetti. Al Nasr’a imza atmak ve sağlık kontrollerinden geçmek için dün Dubai’ye giden Negredo’nun Beşiktaş macerası böylece sona ermiş oldu.

Beşiktaş formasıyla 49 resmi maça çıkan Alvaro Negredo, takımına 18 gol ve 10 asistlik katkı sağlamıştı.
Beşiktaş formasıyla 49 resmi maça çıkan Alvaro Negredo, takımına 18 gol ve 10 asistlik katkı sağlamıştı.

İstanbul'dan ayrılırken havalimanında röportaj veren Alvaro Negredo, Beşiktaş'ı çok sevdiğini ancak maaşı sebebiyle sorunlar yaşandığını ve yolları ayırmak zorunda kaldıklarını söylemişti.

  • "Kulüp ve benim için en iyisi bu. Beşiktaş'ı, şehri seviyorum ancak futbolda durumlar bazen karmaşık olabiliyor. Buradan ayrıldığım için üzgünüm. İstanbul'da çok mutluydum. Futbolda bir gün burada başka bir gün farklı bir noktada olabiliyorsunuz. Şenol Güneş iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Yaşadığım problem maaşımla ilgili ekonomik bir durum. Bu durum, kulüp ve benim için zorluk çıkarıyor"

FİKRET ORMAN 'TEKLİF YOK' DEMİŞTİ

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Negredo'nun İstanbul'da ayrıldığı dakikalarda yaptığı açıklamalarda İspanyol golcüye gelen herhangi bir teklif olmadığını söylemiş ve Negredo'nun tatile gidiyor olabileceğini ifade etmişti.

  • "Beşiktaş’a Negredo’yla ilgili gelmiş bir yazılı teklif yok. Dün de yoktu, bugün de yok. Nereye gittiğiyle ilgili bana bir bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübümüzün onayıyla gitmiş olamaz. Beşiktaş’a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir."

NEGREDO'NUN GİDİŞİ KRİZ YARATTI!

Negredo’nun Dubai’ye sağlık kontrolü için gideceğinin öğrenilmesinin ardından harekete geçtiklerini belirten Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da İspanyol golcünün izin almadığını söylemişti.

Mahmutyazıcıoğlu ayrıca gerekmesi halinde Negredo hakkında hukuki süreç başlatacaklarının da altını çizmişti.

  • "Negredo’ya Dubai’ye gitmesi için onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için bu ülkeye gitmiş. Bizim de budan haberimiz olduktan sonra havalimanına A Takım İdari İşler Sorumlusu Erdinç Gültekin’i gönderdik ve imza beyannamesini aldık. Yarın akşam saat 17.00’de antrenmanımız var. Negredo eğer bu antrenmana çıkmaz ise hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Başkanımızın da söylediği gibi eğer istediğimiz şartlarda bu transfer sonuçlanırsa bu iş biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Bugün izinli olduğu için Negredo istediği yere gidebilir. Burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama yarın saat 17.00’ye kadar da vakti var. Aksi bir durumda üzerimize düşeni yaparız"
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📊 Alvaro Negredo'nun Beşiktaş performansı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()