Negredo, Al Nasr'da kendisini buldu

Alvaro Negredo, attığı golün sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşıyor...
Alvaro Negredo, attığı golün sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşıyor...

Transfer döneminin son dakikalarında sürpriz bir şekilde Beşiktaş’tan ayrılan Alvaro Negredo, yeni takımına çabuk alıştı. İspanyol golcü, Birleşik Arap Emirlikleri Ligi 9. haftasında Al Nasr'ın, Al Dhafra'yı 2-0 mağlup ettiği maçta gollerine devam etti.

Beşiktaş'tan bu sezon ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'ın yolunu tutan Alvaro Negredo, gollerine devam ediyor. Al Nasr'ın, Al Dhafra ile karşılaştığı maçta 1 gol atan İspanyol forvet, bu sezonki gol sayısını 8'e çıkardı.

TAKIMININ GOL YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Birleşik Arap Emirlikleri Ligi 9. haftası mücadelesinde Al Nasr, sahasında Al Dhafra'yı konuk etti. Maçın 28. dakikasında rakip savunma arkasına sarkan Negredo, düzgün vuruşla kaleciyi mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.

İspanyol forvet, kendisine gelen topu gelişine kaleye gönderiyor...
İspanyol forvet, kendisine gelen topu gelişine kaleye gönderiyor...

Al Nasr, 90 dakikanın sonunda sahadan 2-0 galip ayrılarak 11 puana yükseldi ve 9. hafta itibariyle maç fazlasıyla ligde 7. sıraya yükseldi. Öte yandan Al Nasr'ın ligde bu sezon attığı 15 golün 8'i Alvaro Negredo'dan geldi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Buenas sensaciones en Dubai. Good vibes in Dubai. #an11

Álvaro Negredo 9️⃣ (@alvaronegredo9)'in paylaştığı bir gönderi ()

Transferin son günlerinde gitti
Beşiktaş’ın eski forveti Alvaro Negredo, transferin son günlerinde Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr ile görüşmek için Dubai’ye gitti. Atatürk Havalimanı’na eşiyle ve kulüp yetkilileri ile beraber gelen Negredo, Dubai’ye giderek Al Nasr ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
Transferin son günlerinde gitti Beşiktaş’ın eski forveti Alvaro Negredo, transferin son günlerinde Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr ile görüşmek için Dubai’ye gitti. Atatürk Havalimanı’na eşiyle ve kulüp yetkilileri ile beraber gelen Negredo, Dubai’ye giderek Al Nasr ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.