Negredo'nun transferinden 6.5 milyon avro tasarruf

Alvaro Negredo'nun transferinden 6.5 milyon avro tasarruf edileceği iddia edildi.
Alvaro Negredo'nun transferinden 6.5 milyon avro tasarruf edileceği iddia edildi.

Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'nun, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr ile anlaştığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta, sezon başından bu yana "gidecek mi?" sorularının sorulduğu Alvaro Negredo geçtiğimiz günlerde kulüpten izinsiz olarak ayrıldığı ve Dubai'ye Al Nasr takımı için sağlık kontrollerinden geçeceği belirtilmişti. Bunun üzerine, Beşiktaş cephesi, İspanyol golcünün izinsiz gitmesinden dolayı sözleşmesini karşılık feshettiğini kamu oyuna duyurmuştu.

Beşiktaş'tan ayrılan Alvaro Negredo'nun, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr ile anlaştığı ifade edilirken, transfer operasyonunu menajer Ahmet Bulut'un yönettiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, siyah beyazlıların, yıllık 4.3 milyon avro garanti ücreti olan ve puan başı para kazanan Negredo’nun gidişiyle 6.5 milyon avro tasarruf sağlayacağı belirtildi. Bu arada Larin, Love ve Mustafa Pektemek'in yanı sıra Şenol Güneş'in Negredo'nun yerini doldurmak için santrforda Babel'i de zaman zaman kullanmayı düşündüğü öne sürüldü.

  • İspanyol golcü Alvaro Negredo,Beşiktaş formasıyla çıktığı 49 maçta 18 gol atıp, 10 asist yapma başarısı gösterdi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📊 Alvaro Negredo'nun Beşiktaş performansı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()