Negredo'ya olay gönderme: Maicon attıkça sosyal medya yıkıldı!

Negredo, sosyal medyada fena alay konusu oldu.
Negredo, sosyal medyada fena alay konusu oldu.

Galatasaray’ın Brezilyalı defans oyuncusu Maicon, başarılı performansını golle de süslemeye devam ediyor. Bu sezon 4 şut ile Süper Lig’de en fazla isabetli şutu bulunan savunmacı olan Maicon, 3 gole ulaşmayı bildi.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde transfer ettiği tecrübeli stoper Maicon, her geçen gün takıma daha da ısınıyor. Sezon başından bu yana grafiğini daha da yukarı çeken Brezilyalı yıldız, bugün de attığı 2 golle takımının galibiyetinin mimarı oldu.

Öte yandan bir stoper olarak şimdiden 3 gole ulaşan Maicon, Galatasaray taraftarının takdirini ve sempatisini kazanırken sosyal medyada Beşiktaş'ın yeni forveti Negredo ile karşılaştırıldı.

İki oyuncunun istatistiklerini paylaşan sosyal medya kullanıcıları, İspanyol forvetle fena halde alay etti. Maicon'un stoper olmasına rağmen 3 golü bulunması diğer yandan Negredo'nun halen golle buluşamaması Twitter'da gündem oldu.

Ayrıca Negredo'nun ilk açıklamasının "35 gol atarım" oluşu Galatasaray taraftarları arasında alay konusu olan bir başka konuydu.