Galatasaray'da stoperler mutsuz

Galatasaray
Galatasaray

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, sahasında Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılı ekipte, savunmada yaşanan problemler gün yüzüne çıktı. Büyük umutlarla transfer edilen Angelino forma şansı bulamazken Davinson Sanchez transferi sonrası yedek düşen Victor Nelsson'un da mutsuz olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında tarihi bir ilk yarı oynayan ancak sahadan 3-1 mağlup ayrılan Galatasaray'da Angelino ve Victor Nelsson krizi ortaya çıktı.

Angelino'nun performansı yetersiz bulundu

6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Angelino, Beşiktaş maçında yenilen golde hata yapmasının ardından Okan Buruk tarafından Bayern Münih maçında yedek kulübesine çekildi.

  • İspanyol sol bekin gösterdiği performans teknik heyeti ve taraftarı da mutlu etmedi.

Nelsson, mutsuzluğunu dile getiriyor

Geçtiğimiz sezon takımın as futbolcularından olan ve gelen transfer tekliflerini reddeden Victor Nelsson, Davinson Sanchez transferi sonrası forma şansı bulamıyor.

Sevilla'nın resmi teklif yapmasına rağmen Galatasaray'ın satmaya yanaşmadığı Danimarkalı stoper bu durumdan memnun değil.

Galatasaray'a dargın

Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Bayern Münih'i konuk eden Galatasaray'da taraftarlar, Victor Nelsson'u maç öncesi tribünlere çağırdı.

Genç oyuncu maç öncesi ısınmaya katılmazken taraftarın çağrısına da tepki vermedi. Galatasaray'ın kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş maçında da Victor Nelsson, maç önünde hazırlığa çıkmayarak soyunma odasında kalmayı tercih etmişti.

Sözleşme teklifini reddetti!

Galatasaray’ın, 2026 yılında bitecek sözleşmesini uzatmak için yaptığı teklifi reddettiğini ifade eden Nelsson, "Uzatmamız gerektiği yönünde konuşmalar oldu. Ancak sözleşmemi yenilemeyeceğimi kendilerine bildirdim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl kaldı ve 1 yıl daha uzatılabileceğimi düşünmüyorum" dedi.