Niasse'dan Cenk Tosun'a övgüler

Cenk Tosun
Cenk Tosun

Oumar Niasse, Cenk Tosun hakkında konuştu. Everton forması giyen Senegalli forvet, takım arkadaşı ile ilgili övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Everton’ın resmi internet sitesine konuşan Niasse, Burnley maçında Everton adına ilk golünü atan milli yıldız Cenk Tosun için övgü dolu ifadeler kullandı. Cenk Tosun’un geçirdiği adaptasyon sürecinden bahseden Niasse, Cenk’in takıma başka bir hava kattığını belirtti.

Niasse’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

TAKIMA ENERJİ VERİYOR

  • "Cenk iyi bir adam. Buraya geldiğinden beri gelişim gösteriyor. Ligi ve İngiltere’yi öğreniyor. Çok iyi bir oyuncu. Onu gol atarken ve güveninin geri gelmesini görmek, kulüpteki herkese yardım ediyor. Ayrıca bir forvet olarak bu, daha çok idman yapmak ve seviyemi artırmak için kendimi itmeye yardımcı oluyor. Sizinle rekabet edebilecek oyunculara sahip olmak, gelişmenize yardımcı olur."

SÜPER LİG GÜNLERİ

  • "Onu ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum. O sıralar farklı durumlar içindeydik ancak gerçekten, ne kadar güçlü bir oyuncu olduğu belliydi. Şimdi, kulüp adına en iyisini yapmak için birlikte çalışmak istiyoruz. Savaşmalı ve her defasında sahada en iyisini vermek zorundayız"

FORMA REKABETİ

  • "Eğer oynarsam, bu iyi, çok iyi. Eğer oynamazsam, anlarım ve yedek kulübesinde beklerim. Oyuna girmek için fırsatım olursa, 5 veya 10 dakika bile olsa elimden gelenin en iyisini veririm. Eğer oyuna girmezsem, gelecek hafta sonu savaşmaya hazır olmak için ertesi gün idmanda olurum. Elimden geldiğince takıma yardım etmeye çalışmak istiyorum."