Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesindeki ilginç detay

Niolo Zaniolo
Niolo Zaniolo

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesindeki ilginç madde basına sızdı! İşte İtalyan futbolcunun kontrat detayları...

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan Nicolo Zaniolo'yla 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmesinde 35 milyon euro serbest kalma bedeli yer alan Zaniolo, Kasımpaşa maçıyla Süper Lige merhaba dedi. İtalyan oyuncu o maçın ardından sarı kırmızlılardan 1 milyon 500 bin euro ilk maça çıkma bonusu kazandı. Geldiği günden itibaren Avrupanın dev takımlarıyla adı anılan Zaniolo'nun kontrat detayları basına sızmaya devam ediyor.

Zaniolo'nun kontrat detayları

Galatasaray'dan bu sezon 900 bin euro kazanan Zaniolo, diğer yıllar için net 2 milyon 750 bin euro kazanacak. İtalyan yıldızın başka bir takıma transfer olması halinde elde edilecek karın yüzde 20'si de Roma'ya verilecek.

Sabah gazetesinde Zaniolo'nun ilk maçında ilk golünü atmasının ardından 1 milyon 500 bin euroluk özel maddenin aktifleştiği haberi yer almıştı. İtalyan basını da Zaniolo'nun sözleşmesi hakkında bir detay yayınladı.

Her yıl serbest kalma bedeli düşecek

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'da kaldığı her sezon sonu serbest kalma bedeli azalacak.