Nihat Özdemir: "Burak Elmas isim isim açıklamalıdır"

Nihat Özdemir
Nihat Özdemir

TFF Başkanı Nİhat Özdemir, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamalarına yanıt verdi.

TFF'nin internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Federasyonumuz için yapılan gruplaşma, birbirinin altını oyma gibi yakışıksız iddiaları kabul etmemiz mümkün değildir. Ben ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım seçildiğimiz günden itibaren, beraberlik, uyum ve dayanışma içerisinde çalışmaktayız" dedi.

Nihat Özdemir açıklamalar yaptı
Nihat Özdemir açıklamalar yaptı

Nihat Özdemir'in açıklaması şu şekilde oldu;

"Galatasaray kulübü Başkanı Burak Elmas'ın çeşitli kerelerde, şahsım, Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve Federasyonumuzla ilgili bazı haksız söylemlerde bulunması, kabul edilmesi imkansız olan bu iddiaların kamuoyunda yer alması nedeniyle bir açıklama yapmam zaruri hale gelmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu, 98 yıllık köklü bir tarihe sahip milli bir kurumdur. TFF Yönetim Kurulu'nun üyeleri; değerli, saygın ve önemli insanlardır.

Ayrıca; Federasyonumuz, yoğun bir şekilde Kulüpler Birliği Vakfı ile birlikte Türk Futbol Hakemlik Sistemi, Yayın ihalesi, TBBM nezdinde devam eden Yeni Spor Kulüpleri Yasası, Korsan Yayınların Engellenmesi gibi birçok ortak çalışmayı dayanışma içerisinde yürütmektedir.

Sayın Başkanlarımızdan, yöneticilerimizden beklentim bu sorumlulukla ve sağduyuyla hareket etmeleridir. Bu vesileyle; Avrupa kupalarından mücadele edecek bütün takımlarımıza başarılar diler, ülke puanına katkıda bulunmalarını temenni ederim.

Kamuoyuna saygılarımla."

Burak Elmas ne söylemişti?

Burak Elmas, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e ilişkin, "Bu iş böyle giderse, sadece biz değil tüm büyük kulüplerin de bu önlemleri alacağı konusunda şüphem yok. Türkiye Futbol Federasyonu'nu istifaya davet etmiyorum. Bunun bir mecburiyet olduğunu söylüyorum. Kulüplerin iradesine rağmen bunu sürdürdüklerini söylüyorum. Daha net bir şey söyleyemem." demiştiÇ