NTV Spor'da ayrılık: beIN Sports onu da kaptı!

Emre Gönlüşen beIN Sports
Emre Gönlüşen beIN Sports

Ekranların sevilen yüzü transfer oldu, 10 yıllık defter kapandı...

Yaşanan küçülme süreci boyunca birçok isim ile yollarını ayırmak zorunda kalan NTV Spor, tecrübeli spiker ve sunucu Emre Gönlüşen’e de veda etmeye hazırlanıyor.

NTV Spor’dan son olarak İsmail Şenol’u kadrosuna katan beIN Sports’un şimdi de Emre Gönlüşen ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Kariyerine beIN Sports ekranlarında devam edeceği belirtilen Emre Gönlüşen söz konusu iddialar hakkında henüz bir açıklama yapmazken, kanal cephesinden de resmi bir duyuru gelmedi.

Transferin resmiyet kazanması halinde deneyimli spikerin önümüzdeki günlerde beIN Sports ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Emre Gönlüşen kimdir?

Kariyerine TV8’de başlayan Emre Gönlüşen dönemin koşulları sebebiyle çok sevdiği kanalından ayrılmak zorunda kaldı. Bir süre D Spor ve Telesport bünyesinde çalışan Emre Gönlüşen, 2008 yılından itibaren ise NTV Spor ekranlarında görev alıyor.

Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen’in esprileri hayranlarını adeta hayattan soğutuyor

Maliye mezunu olmasına rağmen müzik ve medya alanında kariyer yapmayı tercih eden Emre Gönlüşen sıkı bir müziksever. Gitar ve klarnet çalan Emre Gönlüşen ayrıca sağlam da bir Beatles ve Rolling Stones hayranı.

Lakabı ise babasından miras kalan; Emilio…