NTV Spor'da bir ayrılık daha: beIN Sports resmen anlaştı

Emre Gönlüşen NTV Spor beIN Sports
Emre Gönlüşen NTV Spor beIN Sports

Yeni kanalına geçeceği tarih belli oldu!

Yaşanan küçülme süreci boyunca birçok isim ile yollarını ayırmak zorunda kalan NTV Spor, tecrübeli spiker ve sunucu Emre Gönlüşen’e de veda ediyor.

NTV Spor’dan son olarak İsmail Şenol’u kadrosuna katan beIN Sports, şimdi de Emre Gönlüşen ile anlaşmaya vardı. Son günlerde sosyal medyayı meşgul eden iddia bugün itibariyle kesinlik kazanırken, tecrübeli ismin NTV Spor’a veda edeceği tarihe GZT editörü Hasbi Yılmaz ulaştı.

Elde edilen istihbarata göre; Emre Gönlüşen, 17 Nisan Pazartesi günü NTV Spor ile son yayınına çıkacak ve 9 yıllık defteri kapanacak.. Ekranların sevilen yüzü, Pazartesi gününden itibaren ise beIN Sports kariyerine başlayacak.

Emre Gönlüşen’in beIN Sports ekranlarında seyirci ile buluşacağı tarih ve görev alacağı programlar ise belirsizliğini koruyor.

Emre Gönlüşen kimdir?

Kariyerine TV8’de başlayan Emre Gönlüşen dönemin koşulları sebebiyle çok sevdiği kanalından ayrılmak zorunda kaldı. Bir süre D Spor ve Telesport bünyesinde çalışan Emre Gönlüşen, 2008 yılından itibaren ise NTV Spor ekranlarında görev alıyor.

Maliye mezunu olmasına rağmen müzik ve medya alanında kariyer yapmayı tercih eden Emre Gönlüşen sıkı bir müziksever ve müzisyen. Gitar ve klarnet çalan Emre Gönlüşen ayrıca sağlam da bir Beatles ve Rolling Stones hayranı.

Lakabı ise babasından miras kalan; Emilio…

* Yasal Uyarı: Bu haber, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.