Nuri Şahin yeni formasına kavuştu!

Nuri Şahin
Nuri Şahin

Yaz transfer döneminin son gününde 15 yıldır oynadığı Borussia Dortmund'dan Werder Bremen'e sürpriz bir şekilde transfer olan Nuri Şahin, transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun formasını terlettiği Borussia Dortmund'dan ayrılarak Werder Bremen'e imza atan Nuri Şahin, yeni kulübüyle ilgili hedeflerini açıkladı.

Tecrübeli oyuncu, Borussia Dortmund'da yaşadıkları ve yeni kulübündeki beklentileri ile alakalı şunları söyledi:

  • "Sağlıklı bir şekilde sahada olmayı ve sürekli oynayarak takıma katkı sağlamayı hedefliyorum. Benim için de, takım için de hayırlı ve başarılı bir sezon olur inşallah."

"DORTMUND HEP EVİM OLARAK KALACAK"

15 yıl formasını giydiği Borussia Dortmund ile duygusal bir veda yaşadığının hatırlatılması üzerine de Şahin, şu ifadeleri kullandı:

  • "Dortmund benim her zaman evim olacak, onlara minnettarım, orada yaşadığım 15 yılı unutmak mümkün değil, orada çok hatıralarım var. Borussia Dortmund camiası ile karşılıklı sevgi saygımız hep yaşayacaktır, böyle bir veda olduğu için de çok mutluyum."

"HAYIRLISI BUYDU"

Tecrübeli oyuncu ayrıca, 'Transferin ani mi oldu?' sorusuna da, "Ani gelişen bir transfer olmadı. Görüşmelerimiz sürüyordu. Sonunda da benim için en hayırlısı böyle olmasıydı" yanıtını verdi.

  • Bu arada Werder Bremen ile karşılasan FC Emmen'de Caner Cavlan da 90 dakika forma giydi.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

New journey #werder

Nuri Sahin (@nurisahin)'in paylaştığı bir gönderi ()