Nwakaeme, Galatasaray'a mı gidecek?

​Anthony Nwakaeme
​Anthony Nwakaeme

Trabzonspor'la bu sezon yollarını ayıran Anthony Nwakaeme yeni adresi belirsizliğini koruyor. Nijeryalı futbolcunun Galatasaray'a üçüncü kez önerildiği iddia edildi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun sonunda yollarını ayırdığı Anthony Nwakaeme'nin yeni adresi belirsizliğini korurken oyuncuyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla şampiyonluk apoletini takan Nwakaeme, sözleşmesinin bitiminde Trabzonspor'dan ayrılmıştı.

Fanatik'in yayınladığı haberde, 33 yaşındaki kanat üçüncü kez Galatasaray'a önerildi. Daha önceki sözleşme pazarlığında Galatasaray'dan 2+1 yıllık sözleşme ve bonuslarla yıllık 3 milyon euro istemiş, taleplerinin reddedilmesi sonrasında transfer gerçekleşmemişti.

Nwakaeme'nin menajeri konuştu

Galatasaray iddiaları sürerken Nwakaeme'nin menajerliğini yapan William D’avila, oyuncunun geleceğiyle ilgili konuştu.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunan D'avila, "Galatasaray’la herhangi bir anlaşma yapmadık. İşi çok ağırdan aldılar. 1-2 gün içinde Türkiye dışında bir takıma imza atacağız. Al Ittihad’la anlaşmıştık, teknik heyet değişikliği sonrası fikirlerini değiştirdiler." dedi.

Nwakaeme'nin performansı

Nwakaeme, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 30 maçta 13 gol ve 10 asistlik performans gösterirken toplam 36 resmi maçta 26 gole direkt katkı sağlamıştı. Geçirdiği dört sezonunu ardından kulübüyle yollarını ayıran Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla çıktığı 145 maçta 48 gol atıp 34 asist yapmıştı.