Nwakaeme, Süper Lig'de kalabilir!

Anthony Nwakaeme
Anthony Nwakaeme

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'la şampiyonluk yaşayan ve yeni sözleşme konusunda anlaşamayıp, takımdan ayrılan Nwakaeme'nin Galatasaray ile transfer görüşmelerini başladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray, gelecek sezona yeni patronu Okan Buruk ile bomba bir giriş yapmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Fanatik'in haberine göre sarı-kırmızılılar, Anthony Nwakaeme ile transfer görüşmelerine başladı. Haberde Okan Buruk'un Nijeryalı futbolcuyu kadroda görmek istediği ve 33 yaşındaki yıldızın menajeriyle görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

  • Trabzonspor'da 4 sezon forma giyen Nwakaeme, çıktığı 145 maçta 47 gol atıp 40 asist yaptı. Nijeryalı futbolcu geçen sezonki şampiyonluğa 34 maçta 7 gol 7 asist yaparak katkı vermişti.

Adı Fenerbahçe ile de anılmıştı fakat...

Anthony Nwakaeme'nin ismi Fenerbahçe ile de anılmış ancak Sarı-lacivertli kulüp 33 yaşındaki futbolcuyla ilgilenmediklerini; kulüpte temasa geçen menajerine olumsuz cevap verildiğini açıklamıştı.

Fenerbahçe'nin resmi açıklaması şöyleydi;

"Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut Transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır. Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri Kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."