Nwakaeme'den Trabzonspor'a sitemkâr veda!

Nwakaeme, Trabzonspor'dan ayrıldı
Nwakaeme, Trabzonspor'dan ayrıldı

Trabzonspor, sözleşme yenilemek için görüştüğü Anthony Nwakaeme'den olumsuz haber aldı. Yıldız futbolcu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla bordo mavili ekibe veda etti.

Trabzonspor'da sözleşme yenileme konusu yılan hikâyesine dönen Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'dan resmen ayrıldı. Nijeryalı futbolcu, sosyal medyadan yayınladığı mesajla sitemkâr bir şekilde veda etti.

  • Nwakaeme: "Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Ayrıca benim değerimi bozmaya çalışıyorlar.

    Buradaki 4 yılımı çok severek ve mutlulukla geçirdiğimi, buradan bir şampiyonluk ve bir Süper Kupa ile ayrıldığımı bilin. Beraber tarih yazdık.Her şey için teşekkürler. Asla unutmayacağım.Şunu bilin ki Birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza dek hatırlayacağım.Allah en büyüktür."

3 kupa kazandı

2018-19 sezonunda İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'dan Trabzonspor'a transfer olan Nijeryalı sol kanat, 145 maçta 47 gol - 40 asistlik performans sergiledi. Nwakaeme, bordo mavili ekiple birer Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.