Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Fatih Terim'e salvolar

​Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Fatih Terim'e salvolar
​Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Fatih Terim'e salvolar

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, bir dönem Milli Takım'da birlikte çalıştığı Fatih Terim hakkında çok sert konuştu. Çetin, Terim'in mekan basma olayına atıfta bulunarak "Böyle bir adam imparator olamaz" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin spor söyleşileri kapsamında düzenlenen programın bu haftaki konuğu Oğuz Çetin'di. Çetin, Fatih Terim ile ilgili sorulan bir soru üzerine oldukça sert açıklamalarda bulundu.

İMPARATOR MU?

Üsküdar Belediyesi'nin programında Türk Futbolu üzerine öğrencilerle söyleşi yapan Oğuz Çetin, kendisine yöneltilen "Siz ve Fatih Terim İmparator olarak anılıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz" sorusuna çok sert bir cevap verdi. Çetin, "İmparator mu? İmparator dediğiniz kişi topluma örnek olması gereken kişilerdir. Birine kafa atıp, mekan basıp, ağzından küfür eksik olmayan insanlara farklı bir şekilde ifade de bulunmalıyız" sözleriyle Fatih Terim hakkında sert sözler sarf etti.

BİZDEN 50 KAT DAHA FAZLA KAZANIYORLAR

Bir diğer öğrencinin Arda Turan ve Cenk Tosun ile ilgili sorusuna ise Oğuz Çetin "Bu dönemin futbolcuları çok büyük paralar kazanıyor. Bizim zamanınızdaki paraya oranla 50 kat daha büyük para kazanıyorlar. Ama bizim zamanımıza baktığımda kalitenin daha aşağıda olduğunu görüyorum. Eğer bu dönemde bazı futbolcular böyle büyük paralar kazanıyorsa bizim alacağımız paraların rakamlarını düşünemiyorum" dedi.