Oğuzhan için İngiliz ekipleri sıraya girdi! İşte milli futbolcuyu isteyen o kulüp

​Oğuzhan için İngiliz ekipleri sıraya girdi! İşte milli futbolcuyu isteyen o kulüp
​Oğuzhan için İngiliz ekipleri sıraya girdi! İşte milli futbolcuyu isteyen o kulüp

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Oğuzhan Özyakup için özellikle Ada ekipleri sıraya girdi.

2012 yılında Arsenal U21 takımından Beşiktaş'a imza atan Oğuzhan Özyakup'un mevcut mukavelesi haziran ayında sona erecek. Beşiktaş yıldız oyuncusuyla sözleşme uzatmak isterken Arsenal sorun çıkartıyor. Fanatik'in haberine göre; Oğuzhan için Everton'ın ardından Newcastle United da devre girdi.

Ada temsilcisinin yetenekli oyuncu için menajeriyle görüşmelere başladığı bildirildi. Premier Lig ekibinin, Oğuzhan Özyakup’a istediği maaş konusunda yardımcı olabileceğini menajeri aracılığıyla ilettiği kaydedildi. Oğuzhan’ın, Beşiktaş’la sözleşme yenilemek için 2.5 milyon Euro (12.3 milyon TL) maaş, 2.5 milyon Euro da (12.3 milyon TL) imza parası istediği biliniyor. Ancak Başkan Fikret Orman’ın kaptan Oğuzhan’a imza parası vermemekte kararlı olduğu biliniyor.

Karar bekleniyor

Tecrübeli oyuncunun menaceri Kees Vos, Oğuzhan Özyakup’un geleceğiyle ilgili olarak geçen hafta İngiliz basınına açıklamalarda bulunmuştu. Vos, “Milan’ın Oğuzhan Özyakup’la ilgilendiği doğru. Lazio, Marsilya, Everton ve Valencia’dan da transfer teklifleri geliyor. 2 hafta içerisinde karar vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Yıldız ismin menacerinden gelen bu açıklama, Beşiktaş Yönetimi’nden tepkiyle karşılanmıştı.