Sacha Boey ve Kaan Ayhan neden oynamıyor?

Galatasaray
Galatasaray

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığı bulunan Sacha Boey ve Kaan Ayhan için, "Boey'i oynatmak istiyorduk ama oynayamayacak olduğunu bizi iletti. Kaan'ı antrenmanın başında ağrısı olmuştu bugünü bekledik. Oynayabilecek durumda olmadığını gördük." dedi.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Okan Buruk, Sivasspor mücadelesi ve sakatlığı bulunan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Zorlu bir deplasman"

Okan Buruk maça ilişkin, "Zorlu bir deplasman. Sivas her zaman zorlu. Kar yağışı yok, mutluyuz. Zemin çok iyi değil ama oynanabilecek bir zemin. Çok uzun bir süremiz olmadı." dedi.

Sacha Boey ve Kaan Ayhan'a dair

Sakatlığı bulunan Sacha Boey ve Kaan Ayhan'a ilişkin Buruk, "Geri dönen oyuncular oldu. Boey'i oynatmak istiyorduk ama oynayamayacak olduğunu bizi iletti. Kaan'ı antrenmanın başında ağrısı olmuştu bugünü bekledik. Oynayabilecek durumda olmadığını gördük. Ali Turap'la dün çalışmıştık. Oyun felsefimizi bilen bir oyuncu. Onun içinde bir şans." açıklamasında bulundu.


"Bizi şaşırtan bu oldu"

Okan Buruk karşılaşmaya ilişkin ayrıca, "Eksiklerimiz var ama geçen hafta takım olduğumuz gösterdik. Bugün yine sahada iyi bir takım olduğunu göstermek. Oyuncularıma güveniyorum. Bizim için sürpriz olan şey 5'li savunmayla başlayacaklar. Bizi şaşırtan bu oldu." dedi.

Okan Buruk sözlerini şöyle tamamladı, "Burası Galatasaray. Kadroda yer alan oyuncular kendisini en iyi şekilde hazır tutmak zorunda. Galatasaray camiasının verdiği motivasyon bambaşka bir şey. Taraftarlarımız bizi destekliyor. Hedefimiz 24. şampiyonluk. Geniş kadroları bu yüzden kuruyorsunuz."