Okan Buruk transfere ilişkin açıklamalarda bulundu

Okan Buruk
Okan Buruk

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımın son durumu ve transfer hakkında konuştu.

"Rashica ile iletişimimiz devam ediyor"

beIN Sports'a konuşan Buruk açıklamasında; "Oyuncularımızı çok gönderme taraftarı değilim ama teklifler var. Angelino ve Halil aramıza katıldı. En az 3 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz. Mauro'nun durumu henüz belli değil. Yakınız ama direkt olarak bir süre veremiyoruz. Mauro ile mesajlaşmaya devam ediyoruz. Ailesi onun için çok önemli. Aile, her şeyin üstünde. Rashica ile de iletişimimiz devam ediyor, onu da kadromuzda istiyoruz. Bakalım, göreceğiz." dedi.

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Orta sahada güçlü oyuncularımız var ama biz her ihtimali göz önüne alıp geniş bir kadro kurmak istiyoruz. Forvet için de belirli isimler geldi gündemimize. Listemiz uzun, çalışmaya devam ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Boey ve Nelsson hakkında

Okan Buruk; "Boey ve Nelsson ile devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz var ve bu hedef oyuncuların takımda kalması ile gerçekleşebilir. Burada karar verici olan Galatasaray, her şey bizim kontrolümüzde." sözlerini sarfetti.

"4 büyüklerin hedefi Avrupa kupası olmalı"

Okan Buruk, Avrupa hedefleri hakkında;

  • "4 büyük takımın hedeflerinden biri her zaman Avrupa kupası kazanmak olmalı. Şampiyonlar Ligi zor bir hedef ama Avrupa Ligi ve Konferans Ligi, Türk takımları için uygun ligler. Transfer görüşmelerinde oyunculara Galatasaray'a yeniden Avrupa kupası kazandırmak istediğimizi söylüyor Erden bey. Hedefleri büyük tutmakta fayda var."

dedi.