Maçın ardından Okan Buruk açıklamalarda bulundu

Okan Buruk
Okan Buruk

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Zalgiris maçı sonrasında; "Maçın büyük bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi." dedi.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

"Sakin olup kalitemizi ortaya koymalıydık"

Buruk beraberlik sonrası; "Maçın büyük bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Bunun yanında savunmada çok hata yaptık. Rakibe de çok net pozisyonlar verdik. Biraz daha sakin olup kalitemizi ortaya koymalıydık." dedi.

Angelino'nun sakatlığı için açıklama

Okan Buruk, 84. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Angelino için açıklama yaptı.

Deneyimli teknik direktör açıklamasının devamında; "Angelino'ya kramp girdi. Önemli bir şeyi yok." sözlerini sarfetti.

Saha yorumu

Maçı yapay çimde oynadıklarını hatırlatan Buruk; "Sentetik bir sahada oynuyoruz. Burada soru işaretlerimiz vardı. Rakibimiz buna daha alışmış bir takım. Bizim takım için bu anlamda zorluklar vardı." ifadelerini kullandı.

"Nelsson'un en kötü maçlarından biri"

Okan Buruk savunma oyuncusu için; "Nelsson belki de en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım savunmamızın daha iyi olması gerekiyordu. Doğru yerleşemedik." dedi.

Bakambu için de konuşan Buruk; "Cedric Bakambu'yu kadroya yazdık. Antrenmanlara başladı. Her şey yolunda giderse, ikinci maçta kadroda olacaktır." sözlerini sarfetti.