Okan Buruk'tan Sanchez açıklaması

Okan Buruk
Okan Buruk

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi yeni transferlerle ve şampiyonluk mücadelesiyle alakalı açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı şu açıklamaları yaptı.

"Yalanlar, uydurmalar…"

Okan Buruk, Galatasaray'ı karıştırmak için çabalayanların olduğunu iddia ederek şu ifadeleri kullandı: "Dışarıdan Galatasaray’ı karıştırmak için çaba var. Yalanlar, uydurmalar… Hepsine de hazırız. Bunlara göğüs gerecek güçteyiz. En doğru iş sahada cevap vermek. Aynı istek ve arzuyla kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Benim en büyük hayalim Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktı, bunu da devam ettirmek istiyorum. Maddiyat her zaman ikinci sırada gelir. Galatasaray’ın başarısı 1. sırada.”

"Yarın bizimle olacak"

Tanguy Ndombele ile birlikte Tottenham'dan transfer edilen Kolombiyalı stoperle ilgili de konuşan Buruk, "Davinson Sanchez, yarın yapacağımız antrenmanda bizimle birlikte olacak." dedi.

Teknik Direktör Okan Buruk, transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala yeni bir ismin takıma katılıp katılmayacağı ile ilgili olarak ise, “Transferde yarın akşama kadar süre var. Bazı genç oyuncularla görüşmemiz var. Belki gelişmeler olabilir. Benim için Galatasaray’ın teknik direktörü olmak her şeyin üstünde gelir. Diğer konularda başkanımız ne karar verirse onu kabul edecek bir insanım." diye konuştu.