Okan Buruk: "Hedefimiz Avrupa'da kupa"

Okan Buruk
Okan Buruk

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Nicolo Zaniolo'nun son durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turunda oynanacak Olimpija Ljubljana rövanş karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

"Zaniolo bunlardan biri"

Zaniolo hakkında açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Nicolo kasığından bir sakatlık geçirdi bizimle çalışmalara henüz başlamadı. Birçok oyuncumuza teklif var Zaniolo bunlardan biri. Eğer kulübümüz için uygun şartlar oluşunca değerlendirecek olan kulübümüz. Ama ben işime odaklanmış durumdayım o yüzden gideceklerden çok sahada mücadele eden oyuncularımızla en iyisini yakalamaya çalışıyoruz." dedi.

"Torreira'ya zarar verecek değilim"

Lucas Torreira'nın sakatlığı hakkında konuşan Okan Buruk, "Lucas bizimle antrenmanlara çıkıyor oynayabilecek durumda. Çok uzun bir maraton var önümüzde hiçbir oyuncumu erkenden sahaya sürüp zarar verecek değilim.

Bazı oyuncular için süreç gerekiyor eğer bilim adamları bir kondisyon hapı üretmediyse antrenman eksiği olanlar 3-4 hafta antrenman görecekler ondan sonra oynayacaklar. Oyuncuların hazır olup olmadıklarını en iyi ben ve sağlık ekibimiz biliyor."

Okan Buruk, Tete'nin transferinin ardından Shakthar Donetsk kulbününün Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiğini yönündeki haberler hakkında gelen soruya "Kulübümüzün avukatlarının alanı bu ama herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. FIFA her zaman oyuncunun oynamasıyla alakalı kararlar verir. Tete Dün ilk defa takım idmanlarında yer aldı. Bu konuyla ilgili söyleyebileceğim pek bir şey yok." açıklamalarında bulundu.