Okan Buruk'tan Jesus'a cevap: "Baskı bizde değil, Fenerbahçe'de"

Okan Buruk'tan Jesus'a...
Okan Buruk'tan Jesus'a...

Süper Lig lideri Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe patronu Jorge Jesus'un "baskı" sözlerine karşılık bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon çok farklı bir performansla şampiyonluğa oynayan Galatasaray'da Okan Buruk, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un açıklamalarına karşılık verdi.

Portekizli teknik adamın, 2-1 kazanılan Başakşehir maçının ardından rakibine baskı göndermesinde bulundu.

Galatasaray üzerinde baskı oluşturabilmek için galip gelmeleri gerektiğini vurgulayan Jesus, "Bir kere daha geriden gelerek maçı çevirdik. Takımımız sonuna kadar inandı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Onların teknik direktörü olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde 6 tane final maçı var. Kupada da 2 ya da 3 maç oynayacağız. İnanıyoruz ki 3 maç oynayacağız. Yapmamız gereken konsantre şekilde yolumuza devam etmek." ifadelerini kullandı.

"Baskı bizde değil"

Milliyet'te yer alan haberde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Jorge Jesus'un sözlerine ise şöyle yanıt verdi. Buruk, "Baskı üzerimizde olsa hep kazanır mıyız? Önde olan biziz. Baskı bizde değil Fenerbahçe’de. Kaldı ki finalleri oynamaya alışkın bir ekibim var. En üst seviye takımlarda ve liglerde oynamış, kupalara alışkın tecrübeli oyuncularım bulunuyor" ifadelerini kullandı.