Okan Buruk'tan Tudor'la ilgili şok açıklama: "Utanç duyuyorum"

​Okan Buruk'tan Tudor'la ilgili şok açıklama: "Utanç duyuyorum"
​Okan Buruk'tan Tudor'la ilgili şok açıklama: "Utanç duyuyorum"

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Igor Tudor'a şok sözler. Açtı ağzını yumdu gözünü...

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’u ağırladı.

Sarı kırmızılı takım, ilk yarısını 0-2 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda Fernando, Gomis ve Belhanda’nın ayağından bulduğu gollerle Akhisarspor’u 3-2 mağlup etti. Akhisarspor’un golleri ise Maicon (K.K) ve Olcan’dan geldi.

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu yaptığı açıklamada, ikinci yarıda aralarında gerginlik çıkan Tudor hakkında şok sözler söyledi:

  • "Ben bir insan olsam, insan olmak çok önemlidir.. İnsanları insan yerine koymak çok önemlidir. Ben bugünkü adaletsizlikten dolayı çok üzgünüm. Igor Tudor maç boyu bana konuştu. Bu kadar vasıfsız bir adam Galatasaray'da çalışıyorsa... 2. sınıf bir teknik adam. Kırmızı kartı görmeseydik bugün maçı kazanırdık. Hakem maçın sonucunu etkiledi, bizim emeklerimizi aldı. Ümit Hoca 3 hafta sonra yine maç yönetecek. Oyun bize dönmüştü, istediğimiz gibi gidiyordu. Hakemin oyuna müdahale isteği doğdu, bu oyunu nasıl bozabilirim diye düşündü. Bunun büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu tür hakemler maç yönetecekse, burada yabancı hakemler maç yönetsin. Bize, Beşiktaş maçında da aynısı yapıldı. 3 tane seyirci bağırınca eli ayağına dolaşan hakemlerin Türk futbolunda olmaması gerekiyor."