Okan Buruk'un tepkisine yayıncı kuruluş cephesinden yanıt

Okan Buruk
Okan Buruk

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası sarı kırmızılıların hocası Okan Buruk, penaltı bekledikleri Djiku ile Icardi arasındaki pozisyonun yayıncı kuruluş tarafından net şekilde ekranlara getirilmediğini ileri sürdü. Yayıncı kuruluş tarafından Buruk'un sözlerine yanıt geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinin ardından Alexander Djiku ile Mauro Icardi arasındaki pozisyonun net şekilde gösterilmediğini söyleyerek yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

Yayıncı kuruluş cephesinden yanıt

Bunun üzerine beIN Sports moderatörü Güntekin Onay'dan açıklama geldi. Onay, Buruk'a verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

"Maç 26 kamerayla çekiliyor. En net pozisyon belki o anda ekrana yansıtılmamış olabilir. Maçın yönetmeni de Türk değil. Taraf olması söz konusu değil. En temiz ve en açık görüntü ekrana getirmek en doğrusudur. Açı meselesi bu. 26 kamera var ve hepsi Riva'ya gönderiliyor. Oyun o an devam ediyor. Maç başladığı için en net görüntü ekrana getirilmemiş olabilir. Daha sonra en temiz görüntü ekrana getirilebilirdi. 26 kameralı maç çekimi, uluslararası standartlarda, Dünya Kupası maçında nasılsa öyle yapılıyor."

Bunlara da göz atın: