Okan Kocuk farklı bir milli takım forması giyebilir

Okan Kocuk
Okan Kocuk

GZT Giresunspor'daki performansı sonrasında Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Okan Kocuk için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Daha önce A Milli Takımımız'da forma giymeyen 26 yaşındaki kalecinin kökenlerinin Kosova'ya dayandığı ve kriterlere göre başarılı eldivenin talep olması durumunda Kosova Milli Takımı'nın formasını giyebileceği öne sürüldü.

Muslera’nın sakatlığı, İsmail Çipe ile Fatih Öztürk’ün ise performansları sonrasında Torrent’in, 6 numara ile birlikte ilk sıraya yazdığı kaleci transferiydi.

Galatasaray sezon sonunda Okan Kocuk’un da takıma geri dönecek olması nedeniyle yeni bir transfer yerine bir diğer Süper Lig ekibi GZT Giresunspor’a kiraladığı tecrübeli kalecisini geri çağırdı.

Daha önce teklif almış
Daha önce teklif almış

Daha önce teklif almış

Kökenlerinin Kosova'ya dayandığı Okan, A Milli Takımımız'da daha önce görev yapmaması nedeniyle Kosova için kriterleri karşılıyor. Daha önce Balkan ülkesinin, başarılı file bekçisine bu teklifi götürdüğü ancak o dönem A Milli Takım hayalleri olduğu için Okan'ın söz konusu öneriyi kabul etmediği belirtilirken, şu anda böyle bir talebin olması durumunda deneyimli kalecinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu