Okan Kocuk’tan Galatasaray açıklaması

Okan Kocuk
Okan Kocuk

GZT Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, Zpor’a özel açıklamalarda bulundu. Kocuk, milli takım hedefinden ve önümüzdeki sezon düşüncesinden bahsetti.

Sezon başında Galatasaray’dan GZT Giresunspor’a kiralanan ve gösterdiği performansla adından söz ettiren Okan Kocuk, ZPOR’un sorularını yanıtladı.

“Hedefim Galatasaray”

Daha fazla oynamak için GZT Giresunspor’a geldiğini kaydeden Okan Kocuk, “Takımın bana, benim de takıma ihtiyacım var. Buraya gelip kendimi geliştirmek istedim. Ama sonuçta kiralık oyuncuyum. Geri döneceğim. Hedefim Galatasaray’da oynamak.” dedi.

“Türk oğlu Türk’üm”

Milli takımla ilgili de konuşan Okan Kocuk, geçmiş yıllarda Kosova Milli Takımı’ndan gelen daveti reddettiğini hatırlatarak, “5-6 yıl önce öyle bir davet vardı ama kabul etmedim. Yine olsa yine reddedemem. Sonuçta Türk oğlu Türk’üm. Türkiye A Milli Takım formasını giymek istiyorum. İnşallah nasip olur.” şeklinde konuştu.

“Mükemmel bir aile ortamı var”

GZT Giresunspor’daki birliktelikten de bahseden 26 yaşındaki file bekçisi, takım arkadaşlarıyla arasının çok iyi olduğunu söyledi ve şöyle konuştu: “Gerçekten inanılmaz karakterli bir grup. Bu sezon takım arkadaşlarım inanılmaz. Saha içinde de saha dışında da öyleler. Mükemmel bir birliktelik var. Aile ortamı var. Bunu çoğu yerde göremezsiniz. Çok takım gezdin Na burada gerçekten inanılmaz bir arkadaşlık var. Çok karakterli oyuncular ve hepsinin ayrı ayrı seviyorum.”