Okan Kocuk'tan Muslera ve Galatasaray açıklaması!

Okan Kocuk
Okan Kocuk

Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Altay'ı 3-1 mağlup eden Giresunspor'da kaleci Okan Kocuk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olan ve maçın son anlarında Fernando Muslera'nın sakatlık yaşadığı Galatasaray hem karşılaşmayı hem de tecrübeli file bekçisini kaybetmişti. Sarı-kırmızılılarda Uruguaylı eldivenin sakatlığı sonrası Okan Kocuk'un devre arasında takıma yeniden çağrılması gündeme geldi. Okan Kocuk'un geleceği merak konusu olurken, tecrübeli file bekçisi Süper Lig'de bir numaraya yükselecek bir performans sergiledi.

Okan Kocuk'un formu yükseliyor
Okan Kocuk'un formu yükseliyor
  • Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Okan Kocuk, Muslera ve Mert Günok'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak "Muslera'ya çok geçmiş olsun diliyorum. Benim zamanımda da sakatlanmıştı. Onu bir ağabey, idol olarak görüyorum. Çok üzüldüm. Mert ağabeye de üzüldüm. Umarım başka böyle sakatlıklar yaşanmaz." şeklinde konuştu.

Okan Galatasaray'a geri dönecek mi?
Okan Galatasaray'a geri dönecek mi?

Galatasaray'a geri dönecek mi?

Fernando Muslera'nun Sivasspor maçında sakatlanması üzerine Galatasaray'dan kiraladıkları Okan Kocuk ile ilgili spor komuoyundan "eri dönebilir mi?" sorularının olduğunu dile getiren Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Okan'ın Giresunspor için çok değerli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Karaahmet, Okan'ın sözleşmesinde "geri dönem maddesi" olmadığını, tarafların karşılıklı anlaşırsa Galatasaray'a geri dönebileceğini söyledi