Okay Yokuşlu'dan transfer açıklaması

Trabzonspor'un genç oyuncusu Okay Yokuşlu, yurt dışına transfer olmak istediğini açıkladı.
Trabzonspor'un genç oyuncusu Okay Yokuşlu, yurt dışına transfer olmak istediğini açıkladı.

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, takımda kalıp kalmayacağına ilişkin olarak, "Gelecek sezonla ilgili şu an net bir şey yok. Benim yurt dışında oynamak gibi bir hayalim var. Başkanımız ve yönetim kurulumuzla görüşüyorum" ifadelerini kullandı.

Okay Yokuşlu, kulübün dergisinde yer alan röportajında hedefleri, geleceği ve takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"YURT DIŞINDA OYNAMA HAYALİM VAR"

Okay, takımda kalıp kalmayacağına yönelik ise şu ifadeleri kullandı:

  • "Milli takımda oynayacağımız maçları iyi bir şekilde geçirmek ve sezonu tamamlamak istiyorum. Gelecek sezonla ilgili şu an net bir şey yok. Benim yurt dışında oynamak gibi bir hayalim var. Başkanımız ve yönetim kurulumuzla görüşüyorum. Trabzonspor'da çok güzel günler geçirdim. Milli takıma buradan gittim. Birçok deneyimi burada kazandım. Ancak zamanın ne getireceğini bilemiyorum, bekleyip göreceğiz. Benim için iyi olacağını düşünerek Trabzonspor'a geldim ve her geçen gün ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Bir futbolcunun fiziki yeterliliğinin yanı sıra mental gücü de çok önemli. Dışarıdaki tepkiler kişiyi çok etkiliyor. Burada her şey pozitif. Her futbolcunun iyi oynadığı zaman adının transferle anılması normal. Şartları hep genel olarak değerlendirme düşüncesindeyim. Bunların çıkması doğal. Bazı transfer iddiaları gerçekten asılsız. Hiç alakası olmayan haberler çıkıyor. Zamanın neler getireceğini göreceğiz."

Okay Yokuşlu, Dünya Kupası'nda ülke olarak olmamalarının üzüntü verici olduğunu ancak takım arkadaşı Ogenyi Onazi'den dolayı Nijerya'nın kupayı almasını temenni ettiğini, Almanya'nın ise Dünya kupasının favori takımı olduğu sözlerine ekledi.

💪🏻🔴🔵

Okay Yokuşlu (@okayokuslu)'in paylaştığı bir gönderi ()