Olcay Şahan geri dönüyor

Olcay Şahan
Olcay Şahan

Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan, yeni yönetimin mali olarak küçülmeye gitmesi sebebiyle maaşında indirim istemesinin ardından ayrılık kararı aldı. Olcay'ın Beşiktaş'a geri dönmek için temaslara başladığı kaydedildi.

Trabzonspor’dan ayrılık kararı alan Olcay Şahan, 5 yıl formasını giydiği Beşiktaş’a geri dönüş hazırlığında. Olcay Şahan'ın, Beşiktaş’la ilk teması kurduğu öne sürüldü.

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; Trabzonspor’da yeni yönetimin mali olarak küçülmeye gitmesi sebebiyle maaşında indirim istenen oyuncular arasında yer alan 31 yaşındaki futbolcunun, bu durumdan dolayı ayrılık kararı aldı. Olcay’dan gelen bu isteğin ardından konuyu teknik direktör Şenol Güneş’e danışma kararı alan Beşiktaşlı idarecilerin, deneyimli hocayla yapılacak görüşmenin ardından başarılı futbolcuyla ilgili olarak kararı vereceği kaydedildi.

FİKRET ORMAN: KAPIMIZ ONA AÇIK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a transferinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada yıldız isme geri dönüş kapılarının her zaman açık olduğunu belirtmişti. Orman, “Olcay’ı gözümüzün nuru kadar severiz. Burası Olcay’ın evi, istediği zaman kapımız ona açık” ifadelerini kullanmıştı.

JOKER OLCAY ŞAHAN

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Orkan Çınar’ın kiralanmasının planlanması sonrasında Beşiktaş’ta kanat bölgesinde; Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Gökhan Töre kalıyor. Olcay’ın, kanat hattına ek olarak 10 numara bölgesinde de forma giyebilme özelliği bulunması sebebiyle transferin gerçekleşebileceği belirtildi.