Olcay Şahan'dan büyük fedakarlık

Olcay Şahan iki ay sonra çıktığı idmanda hocasıyla sarılıyor.
Olcay Şahan iki ay sonra çıktığı idmanda hocasıyla sarılıyor.

Trabzonspor, Olcay Şahan'ın sözleşmesinin revize edildiğini KAP'a bildirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yaklaşık 2 aydır kadro dışı kalan ve yapılan görüşmeler sonucu affedilen Olcay Şahan'ın 31.05.2020 bitiş tarihli sözleşmesinin süresini bir sezon kısaltarak 31.05.2019 olarak revize ettiğini KAP'a bildirdi.

Bordo mavili ekip ayrıca, deneyimli oyuncunun toplamda 1.34 milyon avro indirimi kabul ettiğinin de altını çizerek 31.05.2019, 10.04, 2020 ve 20.04.2021 tarihlerinde 3 taksit olmak şartıyla toplamda 15 milyon 457 bin TL ödeme yapılacağını belirtti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında kendi evinde ağırlayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti. 1 günlük iznin ardından bugün yeniden hazırlıklara başlayan bordo-mavililerin antrenmanına yaklaşık 2 aydır kadro dışı kalan ve dün affedilen Olcay Şahan da katıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, Kaptan Cemil Usta sahasında yapılan antrenman öncesinde Olcay Şahan, teknik direktör Ünal Karaman ile görüştü ve ardından ikili birbirine sarıldı. Antrenman ısınma çalışması ile başlarken, ardından pas ve topa sahip oyunları ile sürdü. Son bölümde ise taktiksel çalışma yapıldı.