İspanyol kadın futbolcuya maçın ardından acı haber!

Olga Carmona
Olga Carmona

FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası finalinde İspanya ve İngiltere karşı karşıya geldi. İspanya Milli Takımı forması giyen Olga Carmona, ülkesini zafere taşıyan golü attı ve karşılaşmanın ardından yıkıcı bir haber aldı. İşte detaylar...

FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası finalinde İspanya, İngiltere'yi Olga Carmona'nın attığı golle 1-0 yenerek, tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Ülkesine tarihi zaferi getiren Olga Carmona'nın şampiyonluk coşkusu ise aldığı acı haberin ardından yarıda kaldı.

23 yaşındaki oyuncu, şampiyonluk seremonisinin ardından babasının vefat haberini aldı.

İspanya Futbol Federasyonu, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı şu mesajla duyurdu:

"İspanya Futbol Federasyonu olarak Olga Carmona'nın babasının vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle bildiriyoruz. Carmona, üzücü haberi Dünya Kupası final karşılaşmasının ardından aldı. Olga ve ailesine en içten başsağlığı dileklerimizi iletmek istiyoruz. Olga seni seviyoruz, sen İspanya futbolunun tarihisin."

Carmona'nın formasını giydiği İspanyol devi Real Madrid de resmi internet sitesinden bir mesaj yayınlayarak yıldız oyuncusuna taziye mesajını iletti.

Genç futbolcu, maçın ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu:

Ve bilmeden, oyun başlamadan önce Yıldızımı aldım. Bana benzersiz bir şey başarma gücü verdiğini biliyorum. Bu gece beni izlediğini ve benimle gurur duyduğunu biliyorum. Nur içinde yat baba