Ömer Ali Şahiner nikah tazeledi

Ömer Ali Şahiner imza törenine ailesiyle katıldı.
Ömer Ali Şahiner imza törenine ailesiyle katıldı.

Atiker Konyaspor, Ömer Ali Şahiner'in sözleşmesini 3 yıl daha uzattığını açıkladı.2012 yılından beri Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner, sağ kanat pozisyonunda ortaya koyduğu performanslarla takım kaptanlığına kadar yükselmişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, iç transferde düğmeye bastı ve Ömer Ali Şahiner’in sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını resmen açıkladı.

Atiker Konyaspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve adı İstanbul takımlarıyla anılan Ömer Ali Şahiner’de mutlu sona ulaştı. Yeşil-beyazlı takım, yapılan görüşmeler sonucunda 26 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardı. Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki basın toplantı odasında kendisini yeşil-beyazlı renklere yeniden bağlayan Ömer Ali, 2022 yılına kadar Konyaspor formasını terletecek.

  • “Öncelikle çok mutluyum. İlk gün imza attığımdaki gibi heyecanlıyım. Son derece mutluluk ve gurur verici bir durum. Şu an geldiğim noktada hem takımın kaptanlarından hem de artık tecrübeli ağabeylerinden biriyim bu konuda da son derece mutluyum. Burada olduğum sürece birlik ve beraberlik içinde çok önemli başarılara imza attık. Bundan sonrası için de nice zaferlerle dolu sezonlar diliyorum. Gelen giden, konuşulan teklifler her zaman oldu bunlar vardı. Bazılarının belki en büyük hayalidir ama ben en büyük hayalimi burada Konyaspor arması altında kaptan olarak sahaya çıktığım gün yaşadım. Avrupa Ligi’nde sahaya çıktığımda yaşadım, kupalar kaldırdığımda yaşadım. İnşallah bu zaferlere niceleri eklenir çok daha başarılı, çok daha güzelini yine hep birlikte yaşarız”

2012 yılından beri Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner, sağ kanat pozisyonunda ortaya koyduğu performanslarla takım kaptanlığına kadar yükseldi. Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala nikah tazeleyen Ömer Ali Şahiner, bu sezon çıktığı 13 resmi maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Ömer Ali Şahiner ile 3 yıllık sözleşme yeniledik Atiker Konyaspor’umuzda kaptanlarımızdan Ömer Ali Şahiner ile transfer komitemizin yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bugün Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde asbaşkanımız Osman Koçak ile futbolcumuz Ömer Ali Şahiner hazır bulundu. İmza töreninde bir konuşma yapan asbaşkanımız Osman Koçak “Yönetim Kurulumuz sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek olan futbolcularımızla görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda kaptanlarımızdan Ömer Ali Şahiner ile bugün 3 yıllık sözleşme yeniliyoruz. Ömer Ali, Konyaspor'un idol isimlerinden biridir ve tarihe altın harflerle geçecek bir futbolcumuzdur. 2022’de bilindiği üzere 100. Yaş günümüzü kutlayacağız. Hedeflerimize, kendisinin de içinde bulunduğu bir kadro yapılanmasıyla yürüyor olmaktan son derece mutluyuz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi. Ömer Ali Şahiner ise “Öncelikle çok mutluyum. İlk gün imza attığımdaki gibi heyecanlıyım. Son derece mutluluk ve gurur verici bir durum. Şu an geldiğim noktada hem takımın kaptanlarından hem de artık tecrübeli abilerden biriyim bu konuda da son derece mutluyum. Biraz eskiye dönecek olursak kulübe geldiğim ilk günden bu yana taraftarlarımızla birlikte iyi-kötü günlerimiz oldu ama her zaman bana ve takıma destek verdiler. Bu anlamda küçüğünden büyüğüne herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Burada olduğum sürece birlik ve beraberlik içinde çok önemli başarılara imza attık. Bundan sonrası için de nice zaferlerle dolu sezonlar diliyorum. Hem benim için hem Konyaspor’umuz için hayırlı uğurlu olur inşallah. Tabi burada kâğıtta resmiyette bir sözleşme vardı. Gönüller kalpler her zaman burada Konyaspor’la birlikte. Biz de bu sevginin bu ailenin içinde kendimize bir yer bulduysak ve buna devam ediyorsak ne mutlu bize. Ben ailemle birlikte son derece mutluyum. Gelen giden, konuşulan teklifler her zaman oldu bunlar vardı. Bazılarının belki en büyük hayalidir ama ben en büyük hayalimi burada Konyaspor arması altında kaptan olarak sahaya çıktığım gün yaşadım. Avrupa Ligi’nde sahaya çıktığımda yaşadım, kupalar kaldırdığımda yaşadım.

Atiker Konyaspor Kulübü (@konyaspor)'in paylaştığı bir gönderi ()