Ömer Bayram transfer sürecini anlattı

Ömer Bayram
Ömer Bayram

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Ömer Bayram, sarı kırmızılı takıma transfer sürecini anlatırken, "Transferim Türkiye'de büyük haber oldu. Bir günde Instagram üzerinde takipçi sayım 30 bin arttı" ifadelerini kullandı.

Akhisarspor'dan Galatasaray'a transfer olan 27 yaşındaki sol bek Ömer Bayram, Hollanda basınına transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Breda doğumlu olan tecrübeli isim, sarı kırmızılı takıma transfer sürecinde uykusuz geceler geçirdiğini kaydetti ve sözlerine şöyle devam etti:

"GALATASARAY'IN BANA GÜVENDİĞİNİ GÖSTERİYOR"

  • "Bir an önce transferimin gerçekleşmesi için uğraşıyordum. Gerçeğe dönüşmesi zor bir transferdi. Akhisar'da kalsaydım Avrupa Ligi'nde oynayacaktım. Benim için neyin önemli olduğunu biliyordum. Şimdi Nagatomo ile rekabet edeceğim. Galatasaray'ın transferim için her şeyi yapması bana güvendiğini gösteriyor."

Ömer Bayram'ın çocukluğunda Galatasaray formasıyla çekilmiş fotoğrafları
Ömer Bayram'ın çocukluğunda Galatasaray formasıyla çekilmiş fotoğrafları

"BİR GÜNDE 30 BİN ARTTI"

  • "Transferim Türkiye'de büyük haber oldu. Bir günde Instagram üzerinde takipçi sayım 30 bin arttı. 6 yıl önce NAC Breda'nın sol bekiydim, şimdi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğim."