Onur Bulut'un menajerinden açıklama

Onur Bulut
Onur Bulut

Transferi Beşiktaş ve Kayserispor arasında krize sebep olan Onur Bulut hakkında, oyuncunun menajeri Elyasa Süme açıklamalarda bulundu. Süme, 28 yaşındaki futbolcunun kendisine Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıkladı.

Kayserispor ve Beşiktaş arasında transfer krizi yaşanıyor. Sezon sonu Kayserispor ile sözleşmesi sona erecek Onur Bulut'un Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı açıklanmıştı. Ancak oyuncu 1 milyon euroya Beşiktaş'a transfer oldu.

  • Kayserispor bu anlaşmanın geçerli olamayacağını açıkladı ve bu transferi Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıdı.

Kayserispor'un 1 milyon euroyu iade etmesiyle kriz oluştu. Sarı-kırmızılılar, Onur Bulut ile 3 yıllık sözleşme yaptığını ve Beşiktaş'tan 3.5 milyon euro bonservis bedeli istediğini açıkladı.

28 yaşındaki oyuncunun menajeri Elyasa Süme A Spor yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.

Elyasa Süme yayında yaptığı açıklamada, "Ben Kayserispor'da başkanın odasında bir anlaşmaya varıyorum, başkan ve yöneticiler var. Hiç kimsenin arkasında iş yapmadım ben. Ne bana, ne Kayserispor'a, ne Beşiktaş'a yakışır. Kimseye yakışmaz." dedi.

  • Onur Bulut'un Beşiktaş'a transfer olmak istediğini söyleyen Süme, "Orada bulunurken yanımda Onur ve Kayserispor yetkilileri de vardı. Herhangi bir kulübü kandırma durumumuz yok. Onur Bulut, 'Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' dedi. Odada Kayserispor'un başkanı, yöneticiler, sportif direktör, idareciler vardı. Varsa yanlış bir şey canlı yayında gelsinler söylesinler ben mesleği bırakırım." dedi.

Sözlerini sürdüren Süme, "30 yıldır futbol işindeyim. 30 yıl daha kalacağım. Ben bu mesleği namusumla şerefimle yapacağım. Başkan da oradaydı, yöneticiler de oradaydı. İmzalar atıldı, biz bu şekilde anlaştık diye çıktık odadan. Ondan sonra böyle bir şey çıktı karşımıza." ifadelerini kullandı.

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından durum hakkında açıklamalarda bulunmuştu.