Onyekuru geri mi dönüyor?

Onyekuru
Onyekuru

Süper Lig'de beklenilen performansı gösteremeyen fakat Avrupa'da yoluna namağlup lider olarak devam eden Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Galatasaray'da ofansif anlamda yaşanan sıkıntı sebebiyle bir kanat oyuncusu daha kadroya katmak isteyen sarı-kırmızılılarda gündeme Olympiakos'ta beklentilerin altında kalan Henry Onyekuru geldi.

Galatasaray ve Onyekuru'nun yolları bir kez daha kesişecek gibi görünüyor. Üç kez sarı-kırmızılı formayı giyen ve oynadığı etkili futbolla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen 24 yaşındaki futbolcu, yeniden eski takımıyla anılmaya başlandı.

Onyekuru geri dönebilir
Onyekuru geri dönebilir

Yunan basını, Henry Onyekuru'nun, ocak transfer sezonunda Olympiakos'tan ayrılacağının iddia etti. Haberde, Onyekuru'nun Olympiakos Başkanı Marinakis tarafından yüksek bonservis bedeliyle transfer edildiğini ancak ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yarattığı bilgisine yer verildi.

Haberde, Henry Onyekuru'nun daha önce Beşitakaş'ın gündemine geldiği de hatırlatırken "Galatasaray, her zaman oyuncunun kariyerinde farklı bir meydan okuma oldu. Devre arasında, Galatasaray'a transferi sürpriz olmaz" yorumu yapıldı